Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
146
Nevím, jestli je to k pobavení nebo smutné... obzvláště ti idioti, kteří by nejraději hned bombardovali... (u toho si vždy říkám "panebože a TOHLE má volební právo"... (a to nejen u amíků, ale třeba i při procházení diskuzí na Novinkách nebo Iheute)
Ale co... jdu spát v České Republice a probudím se v Čečensku, aniž bych se hnula o metr, komu se to jen tak povede?
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
17
20.04.2013, 18:39
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.04.2013, 18:42 uživatelem sirMichael. Edited 2 times in total.)
jj, na novinkách je toho taky dost XD
a chudáci novorozenci, teď neví jestli jsou češi nebo čečenci, nebo důchodci od koho dostanou důchod a nebo komu mám zaplatit daně české republice, nebo čečensku?
Hodnocení:
146
Gaussova křivka aplikovaná na IQ v tom nejmarkantnějším provedení
(Gaussova křivka je funkce, která pracuje s hustotou pravděpodobnosti, v psychologii označuje to, že na krajních bodech je nejmenší zastoupení dané hodnoty a vprostřed je nejvíc, tzn. většinu populace tvoří lidé s IQ okolo 100, což je průměr)
Registrován od: Jul 2012
Ty máš IQ 140? Not baaaad
Hodnocení:
146
Ne, to je random obrázek z netu ilustrující, jak Gaussova křivka IQ vypadá, já mám kolem 120
(záleží na testu inteligence, některé mají docela velké výkyvy, podle toho, jestli se zaměřují komplexně nebo jen na vybrané "dovednosti". Proto někteří psychologové testy "inteligence" moc nemusí).
Hodnocení:
146
No, ono to je v podstatě "běžná blbost"... prostě nejprůměrnější z průměru... takový běžný Franta (omlouvám se tímto zdejším Františkům), co leží s pivasem na gauči a nadává na vše, čemu ani za zbla nerozumí