Hodnocení tématu:
  • 4 Hlas(ů) - 4 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minecraft
Je to cracklá verze. Na webu najdeš i speciálně upraveného klienta. Pokud máš origo tak ti pošlu launcher aby ses mohl připojit Pinkiesmile
Fluttershy loves everything, everything includes me -> My life is complete Rainbowdetermined2
Odpovědět
Phoenixi, nějaká zkušenost se spuštěním tvého modlého klienta pod Linuxem? Popřípadě lze dostat univerzální .jar verzi?
Odpovědět
Mohl bych ti poslat minecraft.jar což by mělo byt dostačující na připojení.
(pokud už teda máš zkušenosti se spuštěním cracknutých klientů na linuxech.)
Fluttershy loves everything, everything includes me -> My life is complete Rainbowdetermined2
Odpovědět
není nad to mít originál...
Odpovědět
(23.01.2012, 21:45)Charlie Napsal(a): není nad to mít originál...

málem bych zapomněl že mám ten launcher pro originálky i na linuxy.
Odpovědět
hacknutý je sh!t...
Odpovědět
(23.01.2012, 21:54)Charlie Napsal(a): hacknutý je sh!t...

Jen proto že ty máš koupený co? Rainbowlaugh
Jasně, má své výhody. Je stabilnější, aktualizovaný a můžeš mít vlastní skin.

Na mém serveru mohou mít lidi skin aniž by museli mít origo minecrafta a přímo ve hře je spousta dalších doplňků Pinkiesmile
Odpovědět
jo, protože mi aj vadí když lidi žádné hry nekupí a pak machrujou před těma co si dost z her poctivě koupili
Odpovědět
(23.01.2012, 22:07)Charlie Napsal(a): jo, protože mi aj vadí když lidi žádné hry nekupí a pak machrujou před těma co si dost z her poctivě koupili
Já nad nikým nemachruju. Taky mám koupených par originálek ale rozhodne nehodlám kupovat každou hru kterou chci hrát.
Odpovědět
(23.01.2012, 21:34)Phoenyx Napsal(a): Mohl bych ti poslat minecraft.jar což by mělo byt dostačující na připojení.
(pokud už teda máš zkušenosti se spuštěním cracknutých klientů na linuxech.)
Já mám originálku (dokonce dva koupený accounty). Spíš mi jde o to že nevím jestli se na tvůj server dá dostat i z jinýho než tvýho klienta, co já vím co sis tam namodoval za specialitky. Kdybys mi poslal minecraft.jar z .minecraft byl bych happy Pinkiesmile

4Charlie: Jak říkám, koupený to mám. Ale předtím jsem hrál asi čtvrt roku s cracklým klientem. MC nemá v podstatě žádnou demoverzi (classic nepočítám), takže se nedivím že si to leckdo opatří takhle. Že by na tom Mojang trpěl se říct nedá, spíš to napomáhá rychlému šíření hry s tím, že si to spousta pirátů stejně nakonec koupí.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)