27.08.2013, 19:33
Aha a nemas alespon lunu ?
Do you have a muffin? yes? Derpy will find you!!
Xeeleeho obchůdek
|
27.08.2013, 21:08
Blindbagovou Lunu z W5? Nedávno se v nějakých hračkářstvích W5 znovu v malý míře objevila, ale všechny princezny sem rozdal v Brně.
Nechceš něco z těchhle setů? http://bronies.cz/Vlakno-Xeeleeho-obchud...#pid253066
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora
27.08.2013, 22:03
Nemám zatím dost zájemců o figurky, ale až se najdou, tak ti dám vědět. Přidal sem tě do seznamu zájemců v prvním příspěvku.
27.08.2013, 22:20
Ok hlásim si i pro Nightmare Moon a Redheart a podle toho kolik my zbyde peněz z kotyzovo srazu tak bych bral i Fluttershy ale to jen podle toho kolik zbyde.
don´t be silly be mad is much better trust me
27.08.2013, 22:27
27.08.2013, 22:39
Ooops, to budu muset dohledat. Neříkals mi to jen v Brně? Dost lidí něco chtělo, neozvali se a já si je nepamatuju.
27.08.2013, 22:52
stačí se podívat pár stránek dopředu v tomhle tématu akorát jsem to hold nenapsal dost jasně
28.08.2013, 12:02
a ještě bych tě poprosil o Trixie a Lyru kdyby ti zbyla
Do you have a muffin? yes? Derpy will find you!!
28.08.2013, 12:44
Ferraripony: Ooops, moje chyba. Zrovna ses trefil do doby, kdy sem tě nemoh přidat do po Brně neaktuální tabulky.
leon: Trixie z W6 nebude problém sehnat a možná někde narazím i na tu z W5. Jaký bys dal přednost? Na Lyru sem narazil nedávno a mám ji doma. Já tušil, že ji někdo bude chtít. W5 už je nedostatkový zboží. http://www.strawberryreef.com/Index/G4/IndexBB.html
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora |
|