Registrován od: May 2012
Hodnocení:
126
Odpověď o stavu daná byla, ale došla trpělivost a začalo se v tom neustále šťourat.
Řešilo se to s dalšími a bylo jasné, že ty peníze nebyly použity na něco jiného a teď se jen oddaluje čas kdy to praskne.
Bohužel to dopadlo jak dopadlo a je to nepříjemné pro obě strany, ale výsledek už brzy bude a Sarethovi to zas tak jedno nebylo. Snažil se s tím něco dělat.
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
49
Nestává se často, že bych se s Mayem shodnul, nicméně zde fakt nemůžu jinak než souhlasit. Z tohoto topicu se mi zamlouvá jen ten počáteční nápad, ze zbytku (vývoje, výsledku, délky trvání, jakožto i chování některých z vás) se mi chce blít.
Get rich or die trying.
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
67
(06.10.2013, 13:28)Discordian Napsal(a): Oukej oukej, pokud se na tom pracuje, nic nenamítám.
^this
Já jsem napsal, že jsem se spletl. Na nikoho nenadávám, takže klid Xelle... žádná hranice se tu nestaví...
Fimfiction is love,
Fimfiction is life.
Hodnocení:
175
no, on se na začátku určil... ale pak do toho něco vlezlo
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
82
Terodeness: Já sem v klidu (viz můj poslední příspěvek).
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP |
Ask me
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
67
Ty snad ještě doufáš, že nám to pošle?
Fimfiction is love,
Fimfiction is life.
Hodnocení:
175
Psal jsem Xeeleemu a odpověděl, že mu řekl ať mu teda dle domluvy dá ty prachy... a ticho po pěšině
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte