13.10.2013, 20:51 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.10.2013, 20:52 uživatelem Lolopolko. Edited 1 time in total.)
To je pravda keď si začnete hovoriť to nezvládnem lebo mám neviem aký mozog. Tak to vážne nezvládnete.
Celé je to v tom že musíte veriť. Časom to pôjde
(13.10.2013, 18:55)IvoryKeysADSR Napsal(a): Ešte v ankete chýba jedna možnosť.
Na žiadneho som sa nepremenil, lebo mám scumbag brain, ktorý je len veľmi málo sugestibilný. Aj napriek mojim snahám "nechať sa presvedčiť" som nedosiahol žiadne výsledky
Ivory OT
Pripomenul si mi jedného môjho spolužiaka. Raz bol na prednáške istého popredného českého psychológa týkajúcej sa využitia hypnózy v klinickej praxi. Došlo aj na ukážky a milý pán profesor vyskúšal aj masovú hypnózu - no nech robil, čo robil, so spolužiakom to ani nepohlo
Poznám aj prípad, pri ktorom pri hypnóze zlyhala psychologička, no dôvod bol úplne iný - klientka bola zakompexovaná hysterička presiaknutá negativizmom. Mám tú smolu, že ju poznám osobne, takže si tú "sugesciu" môžem živo predstaviť.
Čo sa samotných nahrávok týka, niektoré na mňa fungujú, niektoré nie, iné zasa nedostatočne. No sadnem, pustím, uvidím.
24.11.2013, 10:03 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.11.2013, 11:37 uživatelem Icazo. Edited 2 times in total.)
WaterSmiley:
Pracuje. =) Ale bude to ještě chvíli trvat. momentálně jsem v kontaktu s Foxxxy, která vytvořila většinu souborů. Ale zabere to ještě tak minimálně měsíc.
Hotsteppa:
Hlavně nemíchej jednotlivé pony nahrávky dokupy, pokud nechceš, aby se ti stalo něco dost špatnýho.
EDIT:
A ještě jedno info pro ty, kteří se rozmýšlí nad tím, jakou nahrávku poslouchat: Momentálně se pracuje na 3 nových nahrávkách, a to Spitfire, Soarin a Daring Do =)
EDIT#2:
Jo a ještě na Trixie xD
(24.11.2013, 10:03)Icazo Napsal(a): Pracuje. =) Ale bude to ještě chvíli trvat. momentálně jsem v kontaktu s Foxxxy, která vytvořila většinu souborů. Ale zabere to ještě tak minimálně měsíc.
Až to budeš mít hotové, dej mi vědět a já dám všechny tvé odkazy do svého prvního příspěvku.
Chcete-li se na něco zeptat, popovídat si anebo poprosit o radu, tak se nebojte a napište mi.
Mé povídky naleznete buď v mém vlákně anebo u mě na OneDrive.