Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
146
Pobavilo:
Hudba vám pravděpodobně utrhne uši, ale ten videoklip... ten videoklip... děvuchy švarné
QNSFW
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
49
13.12.2013, 22:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.12.2013, 22:26 uživatelem Mr.Desolator. Edited 1 time in total.)
Dnešní zážitek:
Vidět na vlastní oči z cca 2 metrů, jak někoho na pokraji smrti vystřihávají z nabouraného vraku, zanechá fest jiné dojmy než 10 sebereálnějších školení...
Get rich or die trying.
Registrován od: May 2013
Hodnocení:
4
14.12.2013, 00:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.12.2013, 13:51 uživatelem Frolda. Edited 1 time in total.)
Taky jsem našel mrtvolu v potoce na lyžáku.
Edit Frolda: Citace předchozího příspěvku, příště bude warn.
Sedím tady, mám na sobě kostičkované šaty z kanafasu a vojenské boty.
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
10
Když hraju VN a zjistím, že mám špatný route a kvůli tomu musím udělat celou hru odznova
...jsem naštvanej, protože jsem strávil nad tou hrou 2 dny D:
Embrace the Darkness
"People are like dice. We throw ourselves in the direction of our choosing..."
MGQ: Paradox
Yuela! You are...beatiful female swordsman
I am not brony, but I visit this site for shit & giggles
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
(13.12.2013, 11:15)Anemonis Napsal(a): Pobavilo:
To mi pripomína moju konzultantku - človek jej píše niekoľkoriadkové maily, aby vec vysvetlil a ona mu odpovie jedným slovom... No občas to pobaví.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Registrován od: Jun 2013
Hodnocení:
10
20.12.2013, 00:04
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.12.2013, 00:05 uživatelem ozzacek. Edited 1 time in total.)
Dva nedávné zážitky - jeden se týká MLP, druhý ne :
Asi před týdnem jsem šla se spolužačkou do mňam-mňamky (asi to znáte). Sedly jsme si ke stolu, když vtu vešla dovnitř nějaká paní, nebo spíš slečna. Mohlo jí být kolem dvaceti, měla kudrnaté blond vlasy, modré oči a široce usmívala se. Na hlavě měla extravagantní chlupatou růžovou čepici a bundu stejné barvy. Koupila si několik koblih a jednu okamžitě snědla. Nevěřícně jsem zírala na dveře ještě pár minut potom, co odešla. Jestli se Mane 6 dostaly do světa lidí, já jsem právě viděla Pinkie Pie.
Dneska ráno jsem vystupovala z autobusu. Spolu se mnou vystupovalo hodně lidí, takže se mi dveře zavřely před nosem. Volala jsem na řidiče, ať mi otevře, jenže ten mě neslyšel (neumím křičet). V tom se ozvalo "Kontrola jízdenek!" a ke mně přistoupil revizor.
"Pustíte mě prosím ven ?" otázala jsem se.
"Jenom když mi ukážeš kartu."
Dveře se otevřely a já šťastně vystoupila ven. Revizor mě však chytil za rameno a spusil : "Co to k***a děláš ? Dej mi tu zas****u kartu a táhni do p****e, ty krávo !" Rostřeseně jsem mu kartu podala, zatímco na mě chrlil další proud nadávek. Autobus stál a všichni uvnitř sedílcí lidé mě sledovali.
"No vidíš, k***a !" zavrčel a vrátil se do busu. Celý den jsem byla jako opařená. Ještě nikdy se mi něco podobného nestalo.
The best things in life are beginning with F.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.