17.04.2013, 19:18
Tvoje hudba je úžasná
Love Conquers All Jsem měl v playlistu už dávno a Princess Twilight Orchestral Suite Tam zrovna putuje.

Meow?
Ary/MelodicPony - hudební tvorba a všechno kolem
|
17.04.2013, 19:18
Tvoje hudba je úžasná
![]()
Meow?
27.12.2013, 15:32
Dovolím si to tu trochu oprášit a pochlubit se novou písničkou, tentokrát inspirovanou epizodami The Return of Harmony:
další updaty v novém roce by měly následovat snad trochu častěji ![]()
27.12.2013, 15:54
Už jsem si říkal, jestli se s tebou něco nestalo. Ale tahle písnička za to čekání rozhodně stála
![]()
Meow?
27.12.2013, 17:24
Nene, nestalo, jen jsem si dal trochu delší pauzu než obvykle.
![]()
28.12.2013, 00:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.12.2013, 00:09 uživatelem Michy. Edited 1 time in total.)
Nemám slov.. krásný a "nenápadný" začátek se rozvinul v něco ještě krásnějšího, z čeho běhá mráz po zádech. Vzhledem k tomu, jak mě tvá skladba emočně rozložila, nebudu zde házet zbytečné superlativy
![]() Snad jen doufám, že splníš, co píšeš pod svým videem na youtube - i když u tebe se čekání zatím vždy bohatě vyplatilo ![]() A menší OT: nemůžu nemyslet na dnešní fakt, vyřčený ve Skanzenu, kolik úžasných věcí vytváří bronies, kteří na fóru nejsou pomalu ani za registrovaní a na setkání se objeví zřídka či vůbec...
28.12.2013, 02:31
Díky za chválu Michy, a k tomu slibu, koukám že se mi konečně splnilo mít na Equestriadaily vlastní solo feature post, takže Life = complete, jdu to zabalit, nic dalšího už skládat není potřeba
![]() (jk samozřejmě ![]()
04.01.2014, 20:17
No... páni!
![]() ![]() Ať se snažím sebevíc, nenapadá mě vhodný superlativ, který by vystihl můj údiv nad tvými kompozicemi. Upřímně, stále nemůžu uvěřit, že se hudbou nezabýváš na profesionální úrovni (jak sám v úvodu tvrdíš), neboť vedle toho, co tady předvádíš, by se mohl zastydět i leckterý filmový skladatel. Melodie jsou skvělé, jejich zpracování je ale to, co mě ohromilo nejvíce. Každý z mnoha nástrojů má ve skladbě své jedinečné místo a zastupuje ho parádně - a to je teprve umění! Nebudu tě tady zahlcovat miliony otázek, které mě právě napadají ohledně detailů, ale doufám, že se někdy potkáme na některém z brony srazů, abych tě mohl obdivovat i osobně ![]() PS. The Return of Harmony poslouchám už počtvrté po sobě a stále nemám dost, zvlášť to použití cella v prostřední části je geniální!
04.01.2014, 20:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.01.2014, 20:31 uživatelem pidi. Edited 1 time in total.)
Já taky doufám že se Ary na nějakém srázku, malém či velkém, ukáže. Ono by se toho dalo napsat hodně. O některých věcech si ani nejsem jistý jestli ví, třeba že:
History of Ponyville hrála při zahájení hlavní části plesového večera na Galaconu ve Stuttgartu ![]()
Největší pohroma téhle malé země se jmenuje spravedlivě nasraný a žlučovitý Čech...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...
05.01.2014, 02:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.01.2014, 03:00 uživatelem Blue Storm. Edited 3 times in total.)
Asi před dvěma měsíci jsem na YT narazil na Love Conquers All a svým zpracováním se mi okamžitě tvorba toho člověka doslova vryla do života. Skoro denně si pustím jakýkoliv song od Melody Ponyho, protože jsem zatím nenarazil na lepší. Opravdu.
No a teprve před pár minutama se podívám na toto vlákno a s naprostým šokem zjistím, že Melody Pony je čech !!! ![]() Ary. Ani nevíš, jak jsem ještě vyklepaný z toho zjištění a uplynulo hodně minut, než jsem dal spodní čelist zpět. Musim se omluvit za to, že jsem tvé vlákno viděl teprve nyní. ![]() ![]() Wow. Máme svého Daniela Ingrama ![]()
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.
![]()
05.01.2014, 10:51
Jo, jo... mám na něj už nějakou dobu vlastní playlist
![]()
All we have to decide is what to do with the time that is given to us...
|
|