Awesome
Rainbow se nedala, máme nejspíš další "klíč" a Derpy byla soo cute
Yes, Derpy! Žádné zrušení kvůli jejím očkám se nekoná!
Není co dodat! Skvělí díl.
You don't know what a life is, until you die for it, in a masquerade of heroes.
Tak a jde se hodnotit Tahle epizoda byla fajn nová lokace kde by mé OC chtělo bydlet a Rarity i Dash mají klíč.A jde se k celému hodnocení:
+Derpy zase v seriálu! Ale škoda že nepromluvila
+Nová lokace
+Druhý klíč
+Muffin Katapult ( Asi už vim proč v tom díle byla Derpy )
+Dash si vyzkoušela být v týmu WonderBoltů
No, souhlasím s Dragonalicornem, že když v S2E22 byla Fluttershy jeden z nejhorších letců, jak jí mohli dovolit reprezentovat? Možná, že si kapitán (RD) může vybrat, ale stejně! Ale Derpy jako náhradník byl dobrý nápad.
A jak tu říkali ostatní, nová lokace potěší.
Mě se nelíbilo, že Rainbow Dash nezvládla okamžik, kdy si měla vybrat. Přeci jenom, měla den na to, si to pořádně promyslet a pokud to co udělala byl její nejlepší nápad, tak u mě trochu klesla.
A druhý klíč? Teorie dobrá, ale NEPOTVRZENA (myslím)
18.01.2014, 18:31 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.01.2014, 18:32 uživatelem Niky. Edited 2 times in total.)
Díl byl hodně dobrý a mě osobně se hodně líbil. Nová lokace , Wonderbolts, Soarin ,mluvící background ponies, duhové paruky a druhý klíč. Prostě skvělá epizoda jen jediné co my nesedělo bylo rozdělení týmu za Ponyvill ,ale jinak byl díl skvělý a proto dávám 8/10.
18.01.2014, 18:56 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.01.2014, 18:58 uživatelem Ruushii. Edited 1 time in total.)
Oukey, tomu říkám rychlost. Přísahala bych, že ten díl teprve před chvilkou skončil, ale hodnocení v tak těsném závěsu...
Mě se episoda líbila. Ku podivu jsem jí prožívala víc, než předchozí PAP.
Když to vezmu z rozumového hlediska, tak mi taky nejde dohlavy, kdo sakra vybíral tým. To mi vrtalo hlavou celou epku, ale na druhou stranu chápu, že pak by to lehce ztrácelo na významu, kdyby měla RD schopnější spoluhráče. (Nic proti Fluttershy a Snowflakovi, jehož officiální jméno mi v hlavě nevydrželo ani vteřinu.)
Ale reálnost stranou! So...
... Splitfire u mě nějak klesá oblíbenost...
... na druhou stranu, Derpy! Nejsem nějaký její extra fanoušek, ale udělala mi velkou radost, když se tam ukázala ...
... Twily taky roztleskává? Ouye! xD...
... a máme další klíč, předpokládám. Jsem zvědavá, co za klíče budou mít ostatní. (Twilight knížku nebo snad psací brko? Pinkie balónek nebo tu rulujícíse kvákací party píšťalku? Hm, u Applejack a Fluttershy mě nic nenapadá, sakra! )...
... nové dějiště jen k dobru ...
Nakonec, tenhle díl byl super. Na chvíli jsem si nebyla jistá, co si Rainbow počne. Její řekněme "drastické" řešení mě trochu zaskočilo. Krapet to přehnala, to bylo určitě tím tlakem.
After all Rainbow Dash is still the element of loyalty.
PS: Mr. Secret... Teorie s klíčy je možná nepotvrzená (?), ale to nebrání tomu jí rozvíjet.
This silly farmfilly fan
If wisdom is what you seek, I shall do my best to fake it.