Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
32
Normálním obchodem jsem myslel cokoliv mimo internet. Tady buhuzel nejsme v US aby se daly sehnat jiné než dětské velikosti mimo internet
Registrován od: Mar 2013
Hodnocení:
25
Někdy se něco ve větší velikosti najde v Kiku, ale jsou to spíše starší poníci ^^""
ŽÍT SVŮJ SEN A NEZAPOMÍNAT NA VÍRU JE DŮLEŽITÉ PRO MÉ SRDCE, ALE NESMÍM ZAPOMÍNAT NA POVINNOSTI A TO, ŽE NIKDY NESMÍM PŘEHÁNĚT.
Moje MLP Sbírka:
>>> ZDE <<<
Moje sbírka momentálně činí 1320 poníků
https://data.mlpmerch.com/checklist/466/
FB stránky kde mě můžete zastihnout a požádat nebo se podívat na různé rady o MLP --->
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
16
to jo no, to je fakt. když narazis na starou generaci tak to je jako kdyby tam nebylo nic z MLP:FIM., no sputny.
je fakt že je šance na to takhle narazit to zamrzi. jako takhle: normalne prolezate shop s krz na skr a narazite na poniky a zjistite že to jsou ty stary ponici. budevam smutno.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
To prostě žeru
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
16
ja ne, popravde ja předchozi generace nepodporuju jsou moc složiti [spoiler: nechci nikoho urazit ty co podporujou předchozi G: {pokračuju} a vyblitý] a dabing cz. mel jsem jeden dil na mobile na ukazku a zjistil jsem ze se mi to nelibi a dabeři se netrefovali do pusi, on začal hejbat pusou a dabing.... nic az po cvilce zacala mluvit.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
To prostě žeru
Registrován od: Oct 2011
Je ta čokoláda aspoň dobrá? Aby to nebyla ta s prominutím sra*ka z Polska.