Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
81
Mám hezčí...nebo minimálně měl lepší čokoládu kamarádka mi ho poslala z Finska, ale dorazil už na začátku listopadu a protože sežeru, na co přijdu, tak už je prázdný D
Kdo si, mimochodem, všimne, co je špatně na obrázku?
Registrován od: Dec 2013
Hodnocení:
14
Jů, ten je pěkný! Dokonce Spike se naklonoval! xD
Registrován od: Jun 2014
Hodnocení:
18
No, a přijde mi tak na stejné úrovni, a prej jsem na čokoládu moc vybíravej, takže to nemusí být pahnus
Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
81
08.12.2014, 00:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.12.2014, 00:31 uživatelem Cwossie. Edited 1 time in total.)
Minetex OT:
A jo, všimli jste si oba správně
Registrován od: Mar 2013
Hodnocení:
25
Já mám taky tam ten kalendář jeden z minulého roku a jeden z letoska oba berozbalene furt
ŽÍT SVŮJ SEN A NEZAPOMÍNAT NA VÍRU JE DŮLEŽITÉ PRO MÉ SRDCE, ALE NESMÍM ZAPOMÍNAT NA POVINNOSTI A TO, ŽE NIKDY NESMÍM PŘEHÁNĚT.
Moje MLP Sbírka: >>> ZDE <<<
Moje sbírka momentálně činí 1320 poníků https://data.mlpmerch.com/checklist/466/
FB stránky kde mě můžete zastihnout a požádat nebo se podívat na různé rady o MLP --->
Registrován od: May 2012
Hodnocení:
177
(07.12.2014, 13:23)Melgarh Napsal(a): Pred chvilkou jsem to hazel na Twitter tak to hodim i semka - sbirka veskerych Brozurek, Conguidu, letacku a dodatku pro vselijake domaci i zahranicni Srazy a Cony!
Tohle je velká nálož vzpomínek a zážitků vloni jsem udělal podobnou fotku pod vánočním stromkem a už jen dávat to všechno dohromady stálo za to. Už to nejsou jen věci, ale odkazy na to všechno, co jsme zažili a dost často jsou to věci, na které rozhodně nezapomenu - hlavně proto, že jsou spojeny s lidmi, za kterými stojí za to jet přes půl Evropy
Myslíte, že by stálo za to vzít seznam těhle věcí a připsat k nim jen heslovitě, co všechno se k nim váže? Nejen pro mě, ale pro nás všechny, kteří se té či oné akce zúčastnili?
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive
Registrován od: Jun 2014
Hodnocení:
18
(08.12.2014, 00:30)Cwossie Napsal(a): Minetex OT:
A jo, všimli jste si oba správně
Pokud umíš německy... Ale 30% Cacaa poznám i já (bez překladače )
Registrován od: May 2014
Hodnocení:
9
Nejnovější kousek do mé sbírky.... vyrobené jako commission od kamarádky
My friends laugh with me, not at me.
Moje růžová armáda (aktuální k 20.2.2017)
♕Pinkie L♥vers♕
Registrován od: Mar 2013
Hodnocení:
25
Elchar: Tak ten je mooooc pěkný :3
ŽÍT SVŮJ SEN A NEZAPOMÍNAT NA VÍRU JE DŮLEŽITÉ PRO MÉ SRDCE, ALE NESMÍM ZAPOMÍNAT NA POVINNOSTI A TO, ŽE NIKDY NESMÍM PŘEHÁNĚT.
Moje MLP Sbírka: >>> ZDE <<<
Moje sbírka momentálně činí 1320 poníků https://data.mlpmerch.com/checklist/466/
FB stránky kde mě můžete zastihnout a požádat nebo se podívat na různé rady o MLP --->
Registrován od: Dec 2013
Hodnocení:
5
Arctic Blue ?!
Medium is the happiest I’ll ever be...
Twitter: @ArcticBlueCZ
|