Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
93
23.09.2012, 16:03
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.09.2012, 16:10 uživatelem Fun1k. Edited 1 time in total.)
Ahoj, překvapuje mě, že tady ještě není téma o této vizuální novele. (alespoň podle vyhledávání). Před pár dny jsem pochytil na EQD, že byl uvolněn první akt, takže to teď zkouším, protože jsem předtím hrál Katawa Shoujo (skvělá hra) a tenhle žánr mě docela zaujal. Navíc tam narozdíl od KS
není žádný "závadný" obsah.
Tady je důvod, proč WtP nenávidím (mírný spoiler):
http://imgur.com/k3Eti
Dělám si srandu, miluju to
Všechny NPC postavy jsou kompletně nadabovány, a i když to samozřejmě není ani zdaleka dokonalé, je vidět, že se vývojáři snaží být autentičtí. Ale je slyšet, že občas nesehnali někoho správného.
Tak já jdu hrát dál
Hodnocení:
51
Zní to zajímavě, kdesi jsem viděl nějaké obrázky z Pony VN, ale nějak jsem nezkoumal, jestli to skutečně je, nebo si nějaká tvořivá mysl jen hrála s Photoshopem.
Určitě si to zahraju, protože VN já rád, akorát asi bych spíš počkal, až by to bylo kompletní.
A jinak, "závadný" obsah bych tomu neříkal, "nevhodný" když už tak.
Hodnocení:
93
(23.09.2012, 17:36)AverageHanzo Napsal(a): Zní to zajímavě, kdesi jsem viděl nějaké obrázky z Pony VN, ale nějak jsem nezkoumal, jestli to skutečně je, nebo si nějaká tvořivá mysl jen hrála s Photoshopem.
Určitě si to zahraju, protože VN já rád, akorát asi bych spíš počkal, až by to bylo kompletní.
A jinak, "závadný" obsah bych tomu neříkal, "nevhodný" když už tak.
Jo, díky, to je lepší výraz. Ale teď to pořád hraju a je to velmi dobré
Hodnocení:
93
23.09.2012, 19:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.09.2012, 19:12 uživatelem Fun1k. Edited 3 times in total.)
Dojmy po dohrání toho 1. aktu:
References everywhere. Jak na show, tak na fandom a na různé filmy
[spoiler: Konečně jsem dostal možnost pěkně ztrolit Trixie! Aww yeah!]
Pravděpodobně celkem variabilní.
Hezká hudba.
Vtipné
Obsahuje strašidelné pasáže.
Registrován od: Aug 2012
Hodnocení:
2
Hra je velice povedená a to ne jenom z pohledu hudebního doprovodu , dabování a artworků ale i příběhu který můžete hrát třemi způsoby (Dobrák,neutrální,zloduch)
Zde je mé video na tuto hru ://youtu.be/VMUl2nGAqko (hru jsem natáčel asi cca 3 minuty potom co jsem hru dohrál takže to může vypadat nepřipraveně ale jako lets player se teprve učím ) Pn : Pinkie nesvědší bydlet v cukrárně za chvilku bude mluvit takhle : //youtu.be/Q1lYo7gXuhg?t=35s
If you can see it , you can hug it .
Hodnocení:
32
Já jsem jí odehrál o víkendu a vidím u ní jedinej problém. Jestli budou všechny akty velký jako ten první (kolem 1 GB) tak to bude největší hra co v kompu budu mít
Registrován od: Aug 2012
Hodnocení:
0
Jo tuhle hru sem si zahrál taky a celkem mě zaujala škoda že je zatim jen 1 akt
Go Hard or Go Home !!!!
Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
148
Nějak jsem ještě pořád nezjistil z těch odkazů co je to vlastně za hru? To je nějaká 3D RPG/MMORPG jako třeba Legends of Equestria? Nebo o co ve hře jde?
A jaké to má HW požadavky? Nejmodernější PC zrovna nemam...
Hodnocení:
93
24.09.2012, 13:47
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.09.2012, 13:49 uživatelem Fun1k. Edited 1 time in total.)
Je to vizuální novela, vlastně soubor různých statických obrazovek s různými scénami... no, podívej se sám.
To rozjedeš bez problémů. Stačí k tomu mít Flash Player.
Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
148
No hra jako taková to opravdu není, ale jinak velmi zábavné. Sice jsem s mojí angličtinou pochytil tak polovinu, ale i tak dobré...
...Derpy Mare Mail...
...And nooo cuddling, haha...
..Are... are you coming on to me?...
Díky za tip...
|