Sken stojí za prd, tak tu je fotka, ktorá tiež stojí za prd:
Spravil som to akvarelkami bez roztierania. Ale v skutočnosti to vyzerá lepšie než preskenované.
Once upon a time, in the magical land of Equestria...
...načrtol Sei Hitle... Teda... Gryfa...
...Ale ten vyzeral akoby v minulosti utrpel vážnu nehodu a chirurgom sa mu jeho ksicht nepodarilo napraviť ani za použitia lepiacej pásky. Tak Sei načrtol nového gryfa, ale ten pre zmenu vyzeral ako pankáč, ktorý si zabudol na hlavu vykydať šesť kilo gélu...
...potom to prekvapivo prekreslil a obtiahol čiernynimi fixami...
...A nakoniec to dorazil pastelkami...
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die.
Woooow... tá je úplne úžasná... :-o úplne si sa zlepšil a pokračuješ každým krokom k profesionálovy! A hlavne týmto si sa fakt posunul o riadny kus... ale... nebudem vraveť hop kým nepreskočím (nič v zlom ) ale fakt si sa zlepšil... gratulujem! Chceme viac!
10.03.2015, 20:48 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.03.2015, 21:01 uživatelem Sei. Edited 1 time in total.)
Ty vole, to je ohlas Chcete prezradiť tajomstvo? Od posledného pridaného obrázku (viac ako dva mesiace) som nakreslil dva obrázky vrátane tejto Vinyl a ten druhý som ani nedokončil.
Čím menej kreslím, tým lepšie kreslím. Tomu sa hovorí paradox
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die.
mne sa moc paci styl geometrie ... och, ako sa to povie, konska papula (muzzle)... jaaaj ňufák
proste je taky do hranata, vela ludi ho kresli skor ovalny alebo az okruhly, videl som aj pouzitie macacieho. nuz, ale tento mi moc pasuje na ponika
zaujimave su aj mihalnice, vyzeraju ako male pierka