Registrován od: May 2012
Hodnocení:
126
Chápu, teď máš ten zamilovaný stav. Užívej si ho dokud můžeš. Pak je třeba se na to dívat i z té druhé praktické strany, ale pokud bydlíte blízko, nebo máte alespoň dobrou dopravní dostupnost, tak by to nemuselo krachnout tak rychle, a ještě si spolu nějakou dobu užijete. Každopádně hodně štěstí ^^
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris
Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
15
Tak dělí nás 100km: Já jsem ze Znojma a ona z Tišnova. Zatím teda nemá kvůli práci čas-pomáhá svému tátovi. A navíc, její táta to ani neví, že má kluka. On by se nepřenesl přes to, že ona už je velká. Ale budeme se snažit, aby jsme byli zase spolu
Ticho, ryby plašíš!
Dobrý den, přistoupili kontrola jízdenek.
Registrován od: Jul 2013
https://cs.wikipedia.org/wiki/Diskordianismus
No skoro perfektní, ale nikdo mi nebude říkat, kdy mám jíst své špekáčky!
16.01.2016, 15:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.01.2016, 17:12 uživatelem D.K.. Edited 6 times in total.)
Jak to myslíš? Tím říkáš, že Diskordianismus není skutečný? A co třeba Pastafarianismus? No to je rouhání, člověče!
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
Myslím to tak, jak je to psáno v Discordiánském Pentabarfu.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
16.01.2016, 16:03
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.01.2016, 16:07 uživatelem D.K.. Edited 2 times in total.)
Aha. Byl jsem zaslepen. Pohoršila mne ta část se špekáčkem...
Ale myslím, že kdybych si měl zvolit nějaké náboženství, byl by to egoismus. V něm je každý svým bohem.
[spoiler:
No to jsem si mohl myslet, že i Celestia má vlastní náboženství - Celestianismus. Tohle už začíná být fakt směšné.
]
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
35
Diskordiánství je super náboženství. A nejen kvůli tomu, že každý je automaticky papež
První Equestrijský Drakobijcobijec
Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
15
Nechte si Diskordiánství
nepříjde mi to zajímavější, než Severská mytologie
Ticho, ryby plašíš!
Dobrý den, přistoupili kontrola jízdenek.