Registrován od: May 2012
Hodnocení:
177
Mám aktuální verzi 5.7.2 a tenhle problém nemám.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive
Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
32
Zasa taký polnočný nápad.
Prezeral som si staré vlákna (2013) no a boli v nich plno plno neplatných url na obrázky. Je to škoda, potom neviem, na čo ľudia vlaste reagovali.
Čo chcem povedať, je, že väčšina image hostingov meria čas od posledného pristúpenia k obrázku. A ak je to dlhšie ako, npr. 6 mesiacov (neviem, aké časy majú jednotlivé hostingy) tak fotku zmaže. Toto spôsobí ten neplatný link a dieru v histórii. Preto navrhujem, že nejakým spôsobom, by mohol nejaký bot (Chrysalis?) navštevovať takto pravidelne vlákna, aby sa zachovalo čo najviac obrázkov. (Prípadne iba tie linky) A ak by to išlo, vymazať jeho návštevu z počtu pozrení. Ak teda nevznikne pravidlo, "Keď všetkým zvýšiš, nikomu nezvýšiš."
Neviem, či sa bude ale chcieť niekomu s tím babrať, no.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
Prezývky na počkanie (by me)
AleXan sa pustit nechce,
nepujde to jen tak lehce...
Mácaman
The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are.
Song of The Sea
Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
16
To je věc co mě taky šve. Projel jsem si vlákna Quality art. a fandom Twilight uplně celí abych si ztáhl všechny Twilightinky do zbírky. Zatim mam asi 300. No a některé měli neplatné url
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
To prostě žeru
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
74
AleXan: V podstatě sis odpověděl sám. Pokud by to někdo udělal, tak klidně, ale fórum nemá kapacity na to, aby se všechny obrázky stahovaly a ukládaly lokálně.
Meow?