Registrován od: Jan 2016
Hodnocení:
6
Ano, a malo by sa ta to spytat na zaciatku ked skonci ten uvod, ze ci chces pokracovat na novo, alebo cez hru ulozenu v Cloude. Ak mas ucet na google, tak ta to tam prihlasi, tusim tam su aj urcite levely, a zaznamenava hry, ktore hras. Ktore respektive maju moznost sa pripojit cez google, a tadial zalohovat data.
I'm the biggest fan of Luna/Nightmare Moon
Well I'm not, someone got over me.
I also really love Celestia and has a thing for Rarity.
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
Jestli si chceš být jistá, můžeš si save exportovat ručně, ale to vyžaduje root.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Jun 2014
Hodnocení:
1
Ahoj, stala sa mi taká nepekná vec, tablet mi odišiel len tak zo dňa na deň. Už je síce doma opravený ale záloha ma sklamala. Robí si gameloft nejakú vlastnú zálohu alebo tak? Tuším sa tu akurát niečo také spomínalo. A ak nie, fungujú ešte nejaké cheaty na gemy a pod? Chcem si svojich poníkov rýchlo nahrať naspäť.
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
Myslím že jo, něco se má nahrát na cloud a pak se tě to má ptát, jestli chceš hrát odznova, nebo použít save z cloudu. A jinak jo, fungují. Já používám Dashys Rainboom save editor a ten funguje fajn (root nutný)
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Mar 2014
Hodnocení:
2
Ten cheat je stále aktualizován a dá se stáhnout na této adrese
https://www.reddit.com/r/MLPIOS/comments...sgemsbits/.
For the glory of the Changeling Swarm!
Registrován od: Jun 2014
Hodnocení:
1
Cheat funguje a pomaly zasa obnovujem svoje impérium! Ďakujem :3 Škoda len tých poníkov ako som zistila niektorých už len ťažko zohnať :/
Registrován od: Mar 2016
Hodnocení:
16
Potřeboval bych pomoc.
Dnes jsem zjistil že se mi poslední update nenainstaloval a přitom stažení byl. Nevíte jak to napravit. Za radu děkuji.
Život je jako tetris, pokud zapadneš, zmizíš.
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
17
Tu pomôže asi len reinstall, inšie ti ako laik poradiť neviem...
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
17
Dneska prišiel update na hru a hack prestal fungovať... Nejaké riešenie?
Odoslané z B1-730HD pomocou Tapatalku
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra