28.09.2016, 23:32
a mne se to nenaistaluje nééééé
My little pony for iOS, Android a Windows phone
|
28.09.2016, 23:32
a mne se to nenaistaluje nééééé
29.09.2016, 00:03
A ja im na update kašlem z vysoka, keď nejde hack
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra
29.09.2016, 01:32
Kasli na hack ten s toho robi len klikanie.. nič si nemusis zasluziť, na nič nemusis čakať ,,, nuda
29.09.2016, 11:09
Ponysynth pokud nejsi blbej a používal si ty hacky správně, tak musíš mít slušnou zásobu jak peněz, tak gemů, tak nevím, co tu furt zmiňuješ, že ti hacky nejdou a že bez nich nejde hrát.
29.09.2016, 11:13
Inb4 stížnosti "Nefunguje mi hack, fňuk!"
Update zatím instalován nemám, neb doma zatím nemáme Internet (a přes mobilní data se mi to tahat nechce) - nevíte někdo, zda instalace aktualizace neutne stávající příběhovou linii s Rarou? Byť tipuju, že ne, budu klidnější, když to budu vědět předem.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
29.09.2016, 11:25
Ne, neutne. Rara běží dál.
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
29.09.2016, 11:50
anyway někdo nějakou radu co s tímhle? : Aplikaci nelze nainstalovat na úložiště nebo SD kartu. Zkuste to znovu (kód chyby: -18)
Místo v paměti je. zkoušel jsem to několikrát včetně restartu zařízení.
29.09.2016, 12:14
Tak to netuším. Mě se hra akorát od pátku (ještě před updatem) děsně seká, v některých chvílích je to skoro nehratelné.
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
29.09.2016, 12:18
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.09.2016, 12:21 uživatelem Dawnflash. Edited 2 times in total.)
Uvoľni si nejaké miesto v internej pamäti a po inštalácii použi nejaký prenosný program z Play store alebo cez adb shell/file explorer si manuálne urob symlink ("mv /sdcard/Android/data/<MLP folder> /external_sd/Android/data && ln -s /external_sd/Android/data/<MLP folder> /sdcard/Android/data").
Routine kills ponies and humans alike. Trying new things makes life so much brighter
--Pony Dawnflash--
29.09.2016, 12:32
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.09.2016, 12:46 uživatelem Annabell. Edited 4 times in total.)
Tých 50 gemov za Magical balloon pop ma dorazilo. Len dúfam, že budú niektoré poníky/ obchody dostupné i za bity, nielen gemy. Mám vyše 7 miliónov bitov a nemám ich už za čo utrácať. xD Kým gemov nieje nikdy dostatok a balloon pop ma za každou lákavou ponukou mojich obľúbencov ovládol a bolo to samozrejme k ničomu...
Chvalabohu už som získala aspoň Coloraturu aj Raru. A po novej aktualizácii sa mi zázrakom konečne vrátili ponuky na výpredaje a reklamy. Akurát keď mi došli gemy kvôli balloon pop, lebo som sa vzdala nádeje, že sa mi tie ponuky na poníky niekedy vrátia po viac než polroku čakania a správe, že je to funkcia hry, nie bug...
LINKIN PARK + MY LITTLE PONY = The two things I live for
" 'Cause I'm only a crack in this castle of glass " |
|