Takže...zde je můj první kraťoučký pokus. Ještě pořád nechápu, jak ten hlas dělám, ale tenhle fakt není můj. Původně jsem Fluttershy vůbec neplánovala, ani zkoušet, ale zkoušela jsem Lunu z této scény a řekla jsem si, že tam má Fluttershy pěkný výstup, tak to taky můžu zkusit. Brzy vyzkouším Applejack s delším textem. K ní by šel můj normální hlas lépe, heheh. U Luny mám problém s tím "démonickým" hlasem...pohraju si s filtry.
Teď konečně..."Shocked Fluttershy"
Skvělé, zejména "...a Nightmare Moon..." má tu správnou dávku šepotu, kterým se Fluttershy vyznačuje. Pokud se ti podaří Luna a Applejack, byl by to majstrštyk. Mimochodem, neuvažovala jsi někdy o Twilight Sparkle?
BTW Povšiměte si po skončení ukázky odkazů na příbuzná videa. Na posledním by měl být doktor Emmet Brown z Návratu do budoucnosti. Netuším, jak to Google dokázal, ale ten pán má stejný výraz v obličeji jako Fluttershy na konci ukázky. ?
03.11.2012, 01:58 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.11.2012, 02:03 uživatelem Tuxik. Edited 2 times in total.)
(02.11.2012, 18:24)Xeelee Napsal(a): Autumnbreeze: Jsi koukám z Prahy. Nemá tu někdo kvalitní mikrofon? Mohly by se pořádat dabovací srazy v nějakém klidném prostředí. Vyhnuli bysme se kolísání kvality nahrávek dabérů. Jinak já chci, aby byl dabing co nejlepší, takže to určitě nebyl můj poslední (konstruktivně) kritickej příspěvek k tématu. Kdyby tu byly jen kladný reakce, tak je něco špatně. Z tvý reakce je vidět, že dabing bereš opravdu vážně, což mě těší.
Co se týče srazů, tak bych hodil jen pár bodů:
+ Lidi se tam mohou domluvit, vzájemně si pomoci a poradit.
+ Okamžitě uslyšíte kritiku.
+ Kvalitní mikrák zaručí, že nebude kolísat kvalita nahrávek.
+ Více názorů na nahrávací pokus v danou chvíli zaručí větší kvalitu dabingu.
+ Klidné prostředí (ale nemusí být vždy zaručeno)
- Velký žrout času.
- Pomalý postup, lidi by si museli scény nastudovat dopředu, aby to odcejpalo.
- Problémy s dopravou, né každý se tam dostane.
Srazy mají určitý smysl, hlavně by se na jednom takovémto srazu lidi domluvili mnohem rychleji než jak se domlouváme doteď. Navíc bychom se navzájem slyšeli a lépe by se rozdělily role.
Muselo by to však být na nějakém vhodném dosažitelném místě.
(02.11.2012, 23:58)monicagranger Napsal(a):
Takže...zde je můj první kraťoučký pokus. Ještě pořád nechápu, jak ten hlas dělám, ale tenhle fakt není můj. Původně jsem Fluttershy vůbec neplánovala, ani zkoušet, ale zkoušela jsem Lunu z této scény a řekla jsem si, že tam má Fluttershy pěkný výstup, tak to taky můžu zkusit. Brzy vyzkouším Applejack s delším textem. K ní by šel můj normální hlas lépe, heheh. U Luny mám problém s tím "démonickým" hlasem...pohraju si s filtry.
Teď konečně..."Shocked Fluttershy"
Škoda že je to krátké, je to hodně pěkné, ale radši bych si poslechl delší nahrávku
"You want dubbing quallity? Bah! It´s the quantity what earns money!"
Tuxik: Přesně kvůli tomu bych byl rád, aby se srazy konaly. Všechno se na nich dělat nebude, ale pokud se nebudou pravidelně konat (dejme tomu v rámci příprav, rozdělení rolí a pak tak jednou měsíčně), tak si nedokážu představit, jak to zvládnem koordinovat a dělat na přijatelný úrovni.
monicagranger: Když bude mít ukázka aspoň minutu, tak ti pošlu zpětnou vazbu. Několikavteřinový ukázky se dost dobře hodnotit nedaj.
(03.11.2012, 03:04)Xeelee Napsal(a): Tuxik: Přesně kvůli tomu bych byl rád, aby se srazy konaly. Všechno se na nich dělat nebude, ale pokud se nebudou pravidelně konat (dejme tomu v rámci příprav, rozdělení rolí a pak tak jednou měsíčně), tak si nedokážu představit, jak to zvládnem koordinovat a dělat na přijatelný úrovni.
Jaký je tvůj skype? Tam se to bude probírat lépe, než na fóru
♥grey as the moon and soul of its owner
blue as the coat and eyes of a loner♥
♥Why would a rose grow where nopony can see
Like a rose without thorns is how i feel♥
♥With smile like ripest apple you have ever seen
And eyes like meadow of emerald sheen
truly lost i have only been
in those eyes so serene♥
How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Sakra, jak to že mi uteklo, že se tenhle projekt nakonec rozjíždí? Myslel jsem, že to umřelo. Až se dneska dostanu domů, tak nahraju pár ukázek, abyste mě mohli schválit/zavrhnout. Moje vysněná role je samozřejmě SA