Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
24
31.10.2012, 20:51
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 31.10.2012, 20:52 uživatelem MrMaidx. Edited 1 time in total.)
No srazy se v podstatě pořádají jen v Praze, Brně, Bratislavě, Ostravě, Plzni a Liberci. To jsou města, kde zatím bylo více než jeden sraz. Ostatní místa by mohla být ve společné sekci.
Přemýšlel jsem, jestli by nestálo za to promazat neaktivní účty. Napadlo mě to, když jsem viděl dnešní narozeninovou rubriku. Všichni čas online maximálně kolem hoďky, jeden ani nemá verifikaci a nebyli online už víc jak měsíc...vím, že by to asi dalo hodně práce, ale myslím, že tu takhle visí spousta zbytečných účtů...
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
34
To ano, ale pak ti, co maj příspěvky ... to by pak byl chaos. A nemyslím si, že by to mělo pro fórum nějaké pozitiva. Datově jsou informace o účtu maximálně v řádu pár kB.
Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
8
Kdyz chce nekdo zalozit spoiler tema, tak nepsat ten spoiler rovnou do nazvu tematu.
Pripadne moderatori by pak ten nazev meli upravit.
Urcite dat pred nazev tematu tag [SPOILER]