Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
\mm/ too much satan for one hand
Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Registrován od: Sep 2019
Hodnocení:
5
Já si myslím, že tím, že nás Broníky provokují a posmívají se nám, tak je aspoň vidět, jak moc je špatná jejich komunita a tím, jak se k nám chovají, tak dokazují akorát to, že se umějí jenom posmívat a že je žádný Brony nebude respektovat, natož aby se dokonce přidal k jejich komunitě. My Broníci jim nic neděláme takže ani nám by neměl nic nikdo dělat. Bohužel je to jak jsem řekl a my je můžeme jenom ignorovat. Zbytek je na nich.
PONIES MAKE ME STRONGER
Registrován od: Jan 2018
Hodnocení:
43
12.04.2020, 01:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.04.2020, 10:38 uživatelem Melgarh. Edited 1 time in total.)
když to nevyřeší ignorovaní, hrachovnice pomůže vždy
Moderace: Upraveno, zbytecne to takto hrotit.
-Mel
Gun Pony
But where are you, I need you here, Though things won't be the same I fear, You'll see what's left of me, It's not enough to give it all
Registrován od: Jan 2019
Hodnocení:
7
Ono když člověk soudí knihu dle obálky, může přijít o ten krásný obsah. I kdyby ho ten obsah nepřesvědčil nebo nezaujal, tak sice může být hater ale k čemu mu to bude dobrý. Aby si mastil ego nad někým kdo má rád něco jinýho? Povyšovat se nad někým kdo má rád vtipný a inteligentní kreslený seriál? To je pro mě přízemní a může to dělat jen jednoduchý člověk. Ale nebudu se hádat s blbcem, srážka s blbcem je strašlivá věc. Já nemám čas hejtit někoho a ani nevím proč bych to měl dělat. Já třeba můžu hejtit Star Wars (já nesnáším Star Wars

), ale k čemu mi to bude dobrý. Ego mi to nezvedne a ani chytřejší nebudu. MLP není nic hloupího a člověk tam kolikrát zapřemýšlí. Nemá cenu říkat někomu něco o tomhle seriálu, když sám nechce. Jinak co já bych dělal kdyby někdo začal nadávat na poníky? Nevím, nedokážu odpovědět, ale nenechal bych to bez odezvy.
Takže asi tak a bacha na blbce
Jinak Wrenchi: Pokuď půjdeš huntit anti-brony cápky tak si neber dvouhlavňovku. Dlouho se přebijí.

Vem si zkrátka pumpovačku, ta je good.
Když nenajdu nějaký problém, tak....tak si ho prostě způsobím - Twilight Sparkle