Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
3
10.11.2012, 01:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.11.2012, 01:29 uživatelem Xaverius. Edited 1 time in total.)
Pokoušel jsem se předělávat si hlas v MorphVoxu, ale nepovedlo se mi, aby to znělo jinak než tak nějak pitomě... ve většině toho, co jsem vyprodukoval, je to strašně zkreslené s nádechem zfetované veverky.
Máte nějaké další tipy? A teď nemyslím něco, v čem to JDE, ale něco, v čem se dá dosáhnout uspokojivého výsledku .
Registrován od: Oct 2012
Hodnocení:
23
(10.11.2012, 01:22)Xaverius Napsal(a): Pokoušel jsem se předělávat si hlas v MorphVoxu, ale nepovedlo se mi, aby to znělo jinak než tak nějak pitomě... ve většině toho, co jsem vyprodukoval, je to strašně zkreslené s nádechem zfetované veverky.
Máte nějaké další tipy? A teď nemyslím něco, v čem to JDE, ale něco, v čem se dá dosáhnout uspokojivého výsledku .
Záleží na postavě, kterou ses rozhodl dabovat. Myslím, že všechny tyto morfovací nástroje fungují na víceméně stejném principu, což je posun pitch/timbre. Aby se dalo dosáhnout uspokojivého výsledku, je třeba mít dobrý základ (snažit se změnou hlasu o co nejlepší adaptaci kýžené postavy), který žádný SW nenahradí. Moje chabé pokusy o namluvení mane6 v drtivé většině případů končily efektem chipmunka nebo Lízy Simpsonové, čili katastrofálně.
Doporučit bych mohl ještě AV Voice Changer + nastavit odposlech mikrofonu, abys nemusel ztrácet čas zbytečnými slepými pokusy.
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
3
11.11.2012, 16:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.11.2012, 16:28 uživatelem BlackShield. Edited 1 time in total.)
Tak jsem se dneska konečně vyhecoval k aktivitě, stáhl audacity a něco splichtil. Co se editace týče, nejsem nijak extra zběhlej takže to má rezervy (obzvlášt první replika je úplně dodrbaná a mam takovej pocit, že když jsem to zas dával dohromady s obrazem, tak se při tom podělalo hned několik věcí...) a i samotnej hlas jsem předem nijak netrénoval, takže by se dal ještě o dost zlepšit. Čekám na váš názor
Hodnocení:
98
(11.11.2012, 16:26)BlackShield Napsal(a): Čekám na váš názor
Nevím jistě proč, ale připomíná mi to pána prstenů
♥grey as the moon and soul of its owner
blue as the coat and eyes of a loner♥
♥Why would a rose grow where nopony can see
Like a rose without thorns is how i feel♥
♥With smile like ripest apple you have ever seen
And eyes like meadow of emerald sheen
truly lost i have only been
in those eyes so serene♥
How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
Hodnocení:
23
Mě se to náhodou líbí, občas jde sice hlas až moc do hloubky, ale říkáš, že jsi ani netrénoval, nezkoušel. Tak to potom bude super.
PNN = Pony nurse Nessie
Hodnocení:
23
(11.11.2012, 16:26)BlackShield Napsal(a): Tak jsem se dneska konečně vyhecoval k aktivitě, stáhl audacity a něco splichtil.
Nechce se mi moc kritizovat, jelikož jsem u Discorda nasekal podobné chyby, ale přesto...nebál bych se v takové scéně ještě více přitlačit na pilu/přidat dramatický nádech. Tímto tónem by mohl probíhat například poklidný dialog mezi dvěma osobami v místnosti nebo v autě, ale v situaci, kdy upozorňuje ostatní na nebezpečí číhající tam venku, se do toho klidně pusť s větší vervou. Naopak se mi líbil úsek 0:30-0:36, kde to opravdu vyznívá tak, jako kdybys na někoho volal přes rameno a navíc ve větru.
Jen tak dál.
Hodnocení:
169
Awwww rádo bych vám taky ukázalo něco ode mě, ale mám problém s Audacity... nevím jak přehodit na mikrofon, co mám na sluchátkách... nevíte někdo, jak bych to mohla pořešit?
Hodnocení:
3
Zkus nastavit výchozí zařízení v ovládacích panelech. Audacity snad bude dost chytrý, aby se podle toho zařídilo
Hodnocení:
23
12.11.2012, 20:25
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.11.2012, 20:25 uživatelem Autumnbreeze. Edited 1 time in total.)
Pokud to nezabere, tak zkus v Audacity: Úpravy->Nastavení->záložka Audio vstup/výstup, kde si můžeš vybrat zařízení pro nahrávání - ten správný mikrofon.
Hodnocení:
169
12.11.2012, 20:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.11.2012, 20:47 uživatelem Vlče. Edited 2 times in total.)
BlackShield: to mi navrhoval i můj přítel, ale problém... nevím jak to udělat ve Vistách a trochu se bojím v tom vrtat, abych to nepovrtalo až moc...
Autumnbreeze: zkoušelo jsem i tohle, ale i když jsem to přehodila z nějakého mě neznámého důvodu to pořád snímalo ten samý mikrofon jako před tím
Yaaay~ díky BlackShieldovi problém vyřešen moc děkuju! A asi se jdu hned pustit do ukázky
|