21.11.2012, 17:36
No a jak mám teda..... se bránit.. fyzické šikaně?
Ne, ne, ne a ještě jednou NE.
Anti-brony (diskuze nad smutnou skutečností)
|
21.11.2012, 17:36
No a jak mám teda..... se bránit.. fyzické šikaně?
Ne, ne, ne a ještě jednou NE.
21.11.2012, 17:58
Na tohle je těžký odpovědět. Násilí sice nic neřeší, ale když na člověka někdo přímo fyzicky útočí, tak nejde dělat nic jinýho, než oplatit mu stejnou měrou. Já jsem se v životě rval všehovšudy jednou, ale když člověku přetečou nervy, tak neví co dělá a je schopnej všeho. Já jsem měl naštěstí kliku na přátelskej kolektiv, ale když mě jeden kámoš párkrát ztrollil a vytočil do nepříčetnosti, tak jsem třeba po něm házel všecko možný atd...
Co bych moh doporučit... Sice nemám zkušenost s fyzickým nátlakem, ale s tím psychickým mám dost zkušeností z internetovejch diskuzí, kde mě vždycky někdo vyprovokoval a pak už se to vezlo... A tam platí tohle: snažit se nedávat jim zbytečnou záminku (don't feed the trolls), a dělat, že tě nijak neštvou, prostě na ně kašlat (I don't give a fuck). Ale chápu, že v reálu je to zase něco jinýho. Corwin: Víš, s tím Pinkie přístupem to neni jednoduchý, když je člověk povahově spíš jako Fluttershy.
S fyzickou šikanou už nebudeš mít problém - teď si budou dávat pozor. Najdi si spojence, kamarády a společně tyhle agresory ignorujte. A nikdy jim neukaž že se jich bojíš - to je to co chtějí.
Kdo fyzicky útočí na zjevně slabší je ve skutečnosti totální srab a poseroutka - to měj pořád na paměti, kdykoliv s nimi budeš muset jednat Dost to pomáhá. (21.11.2012, 17:58)Tails Napsal(a): Corwin: Víš, s tím Pinkie přístupem to neni jednoduchý, když je člověk povahově spíš jako Fluttershy. Není tomu moc dávno, kdy jsem nedokázal oslovit prakticky kohokoliv - flutershy na tisíc procent. Takže - vím o čem mluvím a je možné se z toho dostat. Je to práce, dost tvrdá, ale zatraceně se vyplatí
21.11.2012, 18:38
Já ti řeknu, co se stalo mému spolužákovi... Všichni ho šikanovali (Já ne... Já na šikany nejsem. Já bych mu pomohl, ale v té době jsem neměl kámoše hromotluka -_-) a mlátili atd... A najednou mu začal jít sport, našel jsi kamarády, a našel jsi pěkně silné kámoše a potom ho už nikdo nešikanoval.
Zkus si udělat respekt z něčeho jiného než z mlácení. Já dostal respekt za to, že jsem učil lidi parkour atd... Násilím nic nevyřešíš. A jak řekl Corwin... Najdi si PRAVÉ kamarády a ne kamarády tzv. do deště ^ Se skutečně stalo
Embrace the Darkness
"People are like dice. We throw ourselves in the direction of our choosing..." MGQ: Paradox Yuela! You are...beatiful female swordsman I am not brony, but I visit this site for shit & giggles
21.11.2012, 19:03
Myslím, že pravda je na obou stranách. Většinou ignorace a takový ten neutrální způsob pomáhá, ale bohužel i to není 100%. Někdy to jinak než hrubou silou nejde bohužel. Sám s tím mám své zkušenosti, ale o tom jsem tu psal už dříve. Taky je lepší je ignorovat a tíše se jim smát, ale některým to bohužel nestačí.
Lidský život je jako květina. Ze začátku je to malé a nerozvinuté poupě, ale jednoho dne nádherně rozkvete a až příjde jeho čas tak uvadne a uschne. To, že je někdo jen malé poupě ještě neznamená, že nikdy nerozkvete.
21.11.2012, 21:34
(21.11.2012, 17:58)Tails Napsal(a): Corwin: Víš, s tím Pinkie přístupem to neni jednoduchý, když je člověk povahově spíš jako Fluttershy. Co tohle? http://www.youtube.com/watch?v=qylNX_Ib6Zo
Provázej vás duha
- Fluttershy; STrhák
21.11.2012, 22:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.11.2012, 22:37 uživatelem Ivan Hrozný. Edited 2 times in total.)
já a jedna spolužačka, která si chtěla opsat úkol:
Ona: můžeš mi prosím poslat ten CV abych věděla jak ho vyplnit? Já: jasně, jakmile mi řekneš jak se jmenovala pony s kloboukem a češe jablka Ona: jak to mám vědět? Já: tady máš odkaz http://www.youtube.com/watch?v=Y6WkTjZ7W...re=related Ona: já na tyhle blbosti nekoukám Já: v tom případě jsem s tebou skončil Ona: Spajk Já: TO NENÍ PONY BEZVĚRČE!!... a je to Spike!!
Odpočívám, čas se vleče,
leč až se znovu chopím meče. Pár duší sťatých pošlu jemu, smích znovu zazní sluchu mému! Children of the Night
21.11.2012, 22:57
Ivan Hrozný: Tak přesně takhle se to dělat nemá. Ta už se na poníky nikdy nepodívá. Obzvlášť po tom cos jí poslal odkaz na epizodu s českým dabingem. Takhle se dělaj hateři, ne bronies.
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora
21.11.2012, 23:04
(21.11.2012, 22:30)Ivan Hrozný Napsal(a): já a jedna spolužačka, která si chtěla opsat úkol:
21.11.2012, 23:19
Ještě se to dá zachránit. Řekni, že český dabing je měkký, a že tohle je originál: http://www.youtube.com/watch?v=pEeBc6tfSfQ
Provázej vás duha
- Fluttershy; STrhák |
|