Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
18
(05.12.2012, 23:31)Xeelee Napsal(a): Scavender: Podle toho jak vystupuješ tady na fóru... Ty bys ho nevytrollil?
Trolling je něco co dělám velmi zřídka, pro zábavu, ne jako sebeobranu. Navíc v některých případech platí zákon akce a reakce, když něco udělám tak se mi to dvakrát vrátí.
BTW, já vystupuji na foru jako troll ?
Yeah, I stumble in here from time to time.
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
93
Tak jsem zase donutil sestru podívat se na jednu epizodu (Dog and Pony Show) a pár MLP videí. Vše jde podle plánu - MUHAHAHA
[19.2.2012 20:06:21] : Jsem dneska zkouknul první epizodu My Little Pony: FiM
[19.2.2012 20:06:53] : Fluttershy je best
OC přepracováno od
bloodorangepancakes
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
34
Popravdě nebyl sem donedávna odpůrcem ani příznivcem MlP, měl sem tento serial spíše jako zábavu pro malé holčičky a ani mně nenapadlo se na to podívat, pak sem ale poznal člověka co se na to díval a nechal sem se přesvědčit abych se na to podíval. popravdě, cítil sem se za začátku dost trapně, než mi došlo, že je to úplně jinak než jak to vypadá a tenhle serial a postavičky sem si zoufale zamiloval.
Musíme se snažit pochopit ty hatery, co díky své nevědomosti dělají tomuto seriálu a jeho fandům peklo, jsou lidé, kteří prostě nedokáží pochopit, že i jednoduché věci mohou být krásné a hlavně se stydí před společností projevit naplno své skrývané pocity a tak radši pomlouvají a škodí aby i sami sebe přesvědčili že jsou to oni kdo všemu rozumí.
Je to bohužel jedna z lidských vlastností nenávidět a zavrhovat to čemu nerozumí a to i přes to že je to dokonalé.
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
82
Odpusťme jim, neb nevědí co činí.
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP |
Ask me
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
25
Nejlepší jsou lidé co nevidí ani jeden díl ale ono to prostě je hovadina, .... Oni neví že si s.rou do vlastního hnízda. Oni nemají žádný řád. A to je špatně !!!! to je všechno špatně !!!
Vorsicht! Grenate!