01.02.2013, 20:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.02.2013, 20:13 uživatelem Hotsteppa. Edited 1 time in total.)
Drake, I'm gonna turn you to baked beans
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Rainbow Dash fans
|
01.02.2013, 20:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.02.2013, 20:13 uživatelem Hotsteppa. Edited 1 time in total.)
Drake, I'm gonna turn you to baked beans
01.02.2013, 23:34
♥grey as the moon and soul of its owner blue as the coat and eyes of a loner♥ ♥Why would a rose grow where nopony can see Like a rose without thorns is how i feel♥ ♥With smile like ripest apple you have ever seen And eyes like meadow of emerald sheen truly lost i have only been in those eyes so serene♥ How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
01.02.2013, 23:39
Dat flank!
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla. Se stim smiřte
03.02.2013, 00:19
Trochu jsem si zkoumal a našel jsem zajímavý fakt!
Rainbow je poměrně vzácné křestní jméno. To znamená, že Rainbow Dash může být skutečné jméno i na Zemi, protože na světě jsou lidé s příjmením Dash.
Sorry, but Derpy saved my signature to /dev/null!
03.02.2013, 00:31
Kór dneska Nevím jestli je to fake, ale pár let zpátky netem prolítlo že byl kdesi průser s tím, že se holka jmenovala Le-a a nikdo to neuměl vyslovit až se do toho vložila její matka, že je pro přece strašně jednoduché (pomlčka je v angličtině "dash") takže se jmenuje Ledasha
Takže už je pomalu možné vymyslet si cokoliv
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla. Se stim smiřte
03.02.2013, 00:50
Ledasha? To mi pripomenulo tie černošské šialenstvá typu LaTanya, LaToya a tak podobne...
03.02.2013, 01:48
Jop, byla to černoška tuším
03.02.2013, 08:12
Mě se líbí netradiční jména Rozhodně lepší, než české Doubravka, Jaroslava, nebo Bohumil (přítomným s těmito jmény bych chtěl vyjádřit svou omluvu...a upřímnou soustrast)
03.02.2013, 10:27
03.02.2013, 10:32
Ale třeba ta Doubravka je taky dneska netradiční jméno, ne? Jsem si vzpomněl vždycky jak naše "celebrity" že pojmenují děcko nějakým tradičním staročeským jménem a pak je z toho nakonec Vincenzo
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla. Se stim smiřte |