Registrován od: Sep 2013
08.10.2013, 20:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.10.2013, 21:42 uživatelem Ban(án)CZ. Edited 1 time in total.)
ahoj mně by zajímalo jak jste se dostali k téhle stráce, jestli jste ji našli náhodě nebo od kamarádu atd..
ps: doufám že je to ve srávný sekci
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
9
Už si přesně nepamatuji jak to bylo, ale jestli se nepletu, tak to byla náhodná kolaborace s bývalou přítelkyní po shlédnutí první řady MLP:FiM. První se registrovala (nebo spíše chodila sem a byla aktivní) ona. Já se přidal ke komunitě o dost později.
“Ultimately, Fluttershy killed us all.” - Steelhooves
“You say that they’ll either kill me or I’ll give up. Well they’re going to have to fucking kill me, because their world is a lie and I will not give up. Ever!” - Littlepip
Ptejte se mě!
Registrován od: May 2013
08.10.2013, 21:18
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.10.2013, 21:20 uživatelem MrKafr. Edited 2 times in total.)
https://www.google.cz/#q=bronies
Jako první na mě vyskočila bronies.cz
Registrován od: Mar 2013
Test "kerý poník jsi"
Tedy díky Tobieně
Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
3
Na YouTube si Hasbro zavesilo copyright na všetky diely MLP v originále ktoré som našiel, tak som si skočil na Google, dal som ang dabing s titulkami a našlo mi príspevok od Foxtrota na Dailymotion. Stránke som nejak nevenoval záujem do konca prvej série, potom som si tu začal trošku prehliadať veci, neskôr došiel na EG, tak som si dal register a aktívne tu stalkujem
--------------------------
That's all of my story.
Because I can
My religion?
I am a devout follower of the "Who the f**k am I to tell anyone how to live their life" religion. You should try it.