21.04.2013, 20:51
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.04.2013, 20:54 uživatelem Flippy. Edited 1 time in total.)
Dá se to udělat i bez jablek ? Sice mám rád Applejack, ale jablka v mém žebříčku oblíbeného ovoce nejsou moc vysoko
Pečeme !
|
21.04.2013, 20:51
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.04.2013, 20:54 uživatelem Flippy. Edited 1 time in total.)
Dá se to udělat i bez jablek ? Sice mám rád Applejack, ale jablka v mém žebříčku oblíbeného ovoce nejsou moc vysoko
21.04.2013, 21:10
pidi, ak by si niečo takéto, mnou vyrobené chcel, príď v júni na zraz do Košíc
Flippy, myslím, že určite by to šlo aj bez nich, ale neviem, ako by to chutilo.. to by si asi mal vynechať aj škoricu. A namiesto toho daj nejaké hrozienka
okie dokie Loki
http://cheezburger.com/6300411904
21.04.2013, 21:19
Zkusím najít ten můj někde (Měl jsem takový hnědý těsto, s čokoládovými kousky, mmmm )
21.04.2013, 21:58
Flippy, tie muffiny, čo som tu dával, piekla sestra (robím jej reklamu ) a myslím, že to kľudne pôjde aj bez jabĺk.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
22.04.2013, 17:28
Do bilkoveho snehu muzete pridat i ovocny protlak, sirup, nebo cokoliv tekuteho ochuceneho. Ale vseho s mirou, jinak bude snih ridky. To se potom resi pridavanim cukroveho rozvaru (sirupu - cukru svareneho s vodou na urcitou teplutu) to je snih stalejsi a z toho ze prave dela napln do trubicek, indianu a na snehove pusinky (samozrejme s mirnymi obmenami postupu).
Hlavne to nesmi byt mastne, jinak se s nadychanou naplni muzete rozloucit
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba. hue hue hue
22.04.2013, 18:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.04.2013, 18:07 uživatelem May. Edited 1 time in total.)
Mno a ještě můžeme doplnit, že buď můžeme přidat do bílků zahřátý cukrový rozvar, nebo můžeme udělat cukrový rozvar z bílků a pak ho vyšlehat... tuším, že mi svého času někdo říkal, že první varianta (teplý sirup do bílků) je italská metoda a druhá varianta (ohříváme bílky z cukrem) je švýcarská).
All we have to decide is what to do with the time that is given to us...
22.04.2013, 18:21
Ona je jedno jaka je to metoda, my jsme se ucili spoustu metod, jak delat ruzne druhy snehu, ale to je na dlouhe popisovani, nehlede na to, ze na nektere ani v CR nejsou suroviny a vyrabi se tak dezerty vicemene jen na hotelich
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba. hue hue hue
22.04.2013, 22:12
Tip na nějaké zásadní vylepšení?
All we have to decide is what to do with the time that is given to us...
22.04.2013, 22:17
Kup si teplomer na cukr
Je to fajn vec, da se s nim merit i teplota pri peceni a podobne. Nemusi se s nim merit jen teplota cukrovych rozvaru
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba. hue hue hue
23.04.2013, 09:41
A přestat se pokoušet odhadnout stupeň lomu? To by mohlo začít hrozit, že se pořádně naučím karamel...
Mno.. vzhledem k tomu, že do 100°C používám teploměr na čaj a nad 100°C jedu od oka či používám digitální vidličku z obchodu kde mají i kávu (dárek) , tak bych si někdy mohl koupit něco pořádného. Akorát jak jsem tak koukal na spec. teploměry na cukr kolem 1000 Kč, mám spíš chuť vyrazit do laboratorních potřeb... Jakou máš osobní zkušenost s teploměry?
All we have to decide is what to do with the time that is given to us...
|
|