Bronies.cz

Úplná verze: Jedna věta
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(omlouvám se...) mezitím co some utěšoval Fluttershy se stihli trochu seznámit, avšak some ji nic o svých citech sesdělil, pouze seděl a hladil ji po hřívě, což po chvíli vystoupalo tak, že ji hladil i po břiše a ramenou a Fluttershy jej po chvíli objala.
Jeho ruka ju hladila dalej a klesala nižšie a nižšie.
Someone ji přejel rukou po břiše což Fluttershy polechtalo trochu se zachichotala a začervenala .
Chvíli ji jen tak hladil, ale po chvíli přestal a podíval se ji do očí snaže se co nejvíce přiblížit jejím rtúm, ovšem byli vyrušeni Angelem.
Spike který pochopil úmysly Someonea šel za Angelem a odtáhl ho od Fluttershy a Someho
A Someone se tak mohl vrátit zpět k předchozí činnosti.
Someone položil pravou ruku Fluttersy na zátylek a levou ruku položil na záda pomalu tiskl pravou ruku směrem k sobě, Fluttershy se nijak nebránila spíše naopak položila své kopýtka someonovi na ramena a pomalu se k nemu nakláněla.
Fluttershy se Somovi stále dívala do očí a po chvíili se jejich rty setkaly, čemuž následovalo to že somík ne sebe Fluttershy přitiskl tak, že trochu pískla protože some je stále v plné výbavě.
Fluttershy Someho trochu odstrčila a řekla " u mě doma si to můžeš odložit a pak by jsme mohli zajít do parku".

(pokut tou výbavou nemyslíš dvojsmyslRainbowlaugh )
(tak to opravdu ne...) ''dobrá tedy'' řekl somík, a s dlouhým polibkem se pomalu zvedal společně s FS která jej po chvíli zavedla dovnitř kde ze sebe som začal schazovat granáty, munici, pistole a vybavení ze kterého měla FS strach, ale slíbil že to zahrabe na zahradě.