Bronies.cz

Úplná verze: Jedna věta
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Fluttershy, celá vystrašená pochopila co se děje a co je a není vhodné a tak e zvedla a hřídlem vzala somíka za ruku vedouc jej pryč.
"Ha, co se to asi děje?" pomyslel si paparazzi a potichoučku je začal pronásledovat, v přestrojení za Pinky pie.
Someone a Fluttershy šli spět do domu Fluttershy kde zatáhli závěsy a zapálili svíčky.
Bohužiaľ keď boly v najlepšom tak sa od sviečok zapálily závesy. Rainbowlaugh
someone popadl vázu a vodou co v ní byla uhasil oheň podíval se na Fluttershy která se na něj dívala jako na hasiče který ji právě zachránil dům .
Fluttershy sa ho hneď opýtala ,,Nestalo sa ti nič? Si v poriadku?" A Some jej odpovedal ,,Áno, a čo keby sme teraz pokračovaly tam kde sme skončily?" A ľahol si späť vedľa nej.
Začali se líbat a culit najednou někdo rozbil okno a Fluttershy se lekla tak že se bouchla o strop do hlavy someone vyskočil také ale utěšoval Fluttershy a chtěl se kouknout kdo to udělal ale nechtěl jí opustit co má dělat ?
Nemusel udělat ni jelikož šmírák Liki odtáhl závěs a řekl pardon to sem nechtěl Someone po mě hodil vázu ležící vedle nich a dál utěšoval Fluttershy
najednou vtrhl do dveří Angel a za ním Spike který řekl pojd sem ty králiku Angel vyhopsl a začal bránit Flutteshy tím že začal someona fackovat.
Someone Angela odkopl trochu silněji, než měl původně v úmyslu, takže Angel vyletěl ven dveřmi a nabral při tom i Spika, který mu stál v cestě.