Bronies.cz

Úplná verze: Jedna věta
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ale diváci nic nepoznali neboť ho v těchto mezerách vystřídala česká superstar Karel Schwanzenberg.
Jeho Chrápání bylo zkrátka slyšet přes hory-přes doly, což střídal svým nechtěným, leč občasným probuzením a brilantně srozumitelným řečnickým projevem. Rainbowlaugh
A nesmíme zapomenout na jeho nejlepšího vždy střízlivého kamaráda Zemana, který mezitím ochotně poskytoval rozhovor novinářům, kteří už se do narvané poslanecké sněmovny, kde vystoupení probíhalo nevešli.
"Slivovice a Becherovka zdarma", zavelel Miloš, ale když uviděl kolik lidí se ke stolku nahrnulo, dodal "Jen pro toho kdo mě přechlastá".
Přihlásil se Ozzák.
"Vyrovnaní soupeři" prohlásil jeden z reportérů.
Zeman nasadil laťku vysoko. Dal 10tilitrovku slivovice za 2 minuty.
"Tak to byl rekord pánové a dámy" komentoval situaci reportér, "Ale Ozzák se nevzdává a leje to do sebe, jako do sudu s dírou" komentuje druhý reportér (který si jako jeden z mála troufnul na Zemana, leč neměl tak pevnou vůli jako on) "Áno a toto bola pekná akcia" přidal se slovenský sportovní komentátor.
Reportér televize nova komentuje do přímého přenosu ve FULL HD:
"Ano, dámy a pánové toto bude světový rekord, který už nikdy nikdo nepřekoná, Přátelé zbývá už jen pár litrů. A JE TO TAM! Dámy a pánové, Ozzák právě vypil 220litrovou cisternu becherovky a teď utíká jako oživot na veřejné záchodky, ale ty jsou bohužel dnes zavřené."
"To nevadí, Ozzák si poradí" prohlásil Zeman a do toho vložil svůj telešopingový spot Horst Fuchs "Náš nový naprosto spolehlivý, bezkonkurenční, přenosný záchod vám poslouží nejlépe právě v takovýchto situacích a stojí ne 2000, ani 1000 kč, ale neuvěřitelných 255 kč a to se vážení přátelé vyplatí a jako bonus dostanete roli toaletního papíru úplně zdarma" reportér novy jen dodal "Pozdě, už šel za roh" "A to co tam dělal uvidíte za malý okamžik v krimi plus" přidal se reportér primy.