Bronies.cz

Úplná verze: Akce Ponyville
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7
Tento úvodní příspěvek je průběžně aktualizován

Byly tu před pár dny nápady Flattie a makilla na uspořádání nějakého vícedenního srazu. Pojďme tu udělat brainstorming o tom, jak to dát dokupy tak, aby to bylo přístupné a zábavné pro většinu poníků. Pište sem příspěvky, úvodku můžeme použít jako tabuli, kterou budu průběžně aktualizovat.

Kde? Nejlépe někam přístupně pro co největší skupinu broníků, asi někam poblíž Železných hor až Brna. Cena hraje také velkou roli. Kdybyste věděli o něčem levném, postněte to taky sem. Současné návrhy (lepší se zdá Seleška)
- hájenka u Písařova
- chata Seleška

Kdy? vizte volné termíny selešky, hlasujte v anketě - a to co nejdřív, dokud to volné je
28.-30.6.

Program? To bude asi nejmenší problém: máte-li nějaké speciální schopnosti či možnosti, pište.
- projektor, ozvučovací aparatura a mikrofony (TheKubajs)
- Cutie mark crusade: pokud někdo prokáže, že je v něčem lepší než všichni ostatní, dostane cutie mark (Flutterian)
- bobřík Poníka: získá, kdo vydrží celý den s rukama zavázanýma v pěst (hoof)
- karaoke taneční maraton

Účastníci: zde se objeví vaše jméno po zaplacení zálohy (viz přihlášky), nesrovnalosti řešte PM
Kód:
Pajzl
Kempa
Flutterian

Přihlášky: aby jako obvykle tři čtvrtiny lidí neodřekly těsně před začátkem (ubytko se musí zaplatit), můžete se přihlásit zasláním 200 Kč zálohy na ubytování na účet 180152027/0300 se vzkazem pro příjemce MLP: váš nick
Záloha se vrací jen v případě zrušení celého výletu. Ověřit mou identitu je možné zde [TU], v případě nejasností máme elektronické výpisy.

Doprava TheKubajs: Hledejte si spoje do Jablonného v Podještědí, odtud jsem ochoten zajistit dopravu autem, příp. mikrobusem. (cca 8 km). Chata samotná je v lese, kam je vjezd auty omezen (v zásadě to funguje na max 3 - 4 auta u chaty, více vidí lesníci neradi). Kdyby náhodou dorazilo aut víc, jsem schopen zajistit parkování v Petrovicích (nejbližší vesnice) na oploceném pozemku, ty 2-3 km na chatu už se nějak odtaháme. GPS chaty: (50.814829,14.738158), Dostupnost - Petrovice - lesní neasfaltová cesta (autem pomalu sjízdná - kratší trasa), Heřmanice v Podj. - asfaltka (bezproblémová i v dešti - delší trasa)

Měl-li by někdo mladší problém s rodiči, napište mi soukromě: pošlu telefonní číslo a mohu se s nimi domluvit.
K datu: První týden v červenci se kryje s Festivalem Fantazie, což by nedělalo dobrotu Ajsmug
(21.10.2012, 10:40)eseona Napsal(a): [ -> ]K datu: První týden v červenci se kryje s Festivalem Fantazie, což by nedělalo dobrotu Ajsmug

To by spis chtelo poradny BronyCon v ramci FF Pinkiesmile
Nebo by nebylo špatné, kdyby měl nějaký broník chatu, kde by mohlo přespat více tvorů. Pinkiesmile Třeba tam udělat akci na celý víkend. To by nebylo špatné... Ale teď najít někoho takového Rainbowlaugh
@Dragea: ta hájenka, co mám možnost zařídit, je prakticky totéž, co chata. Dají se tam dělat ohníčky, hezké výlety a živá zábava nikoho neruší (je to na odlehlém místě)

Mondrogar

I kdyz urcite nepojedu, tak si dovolim vam predlozit dalsi chatu. Je to teda chata pro vic lidi (idealne 20+, vejde se v pohode 40).
Travil jsem tam pomnaturitak se tridou a jeden LARP, uzasna chata a neni to nic draheho.
http://www.seleska.cz/
jak nepojedu? Mondy, ty jsi ale gay Twilightoops
Svátek upálení věrozvěstú? Není to náhodou příchod věrozvěstú na Velkou Moravu? Rainbowlaugh

Neviem, či prídem, záleží od účasti a rodičov Rainbowlaugh ale je to docela daleko

Host

Výborně. Pro selešku jsem všema deseti, jak říká Mondy, je to na ideálním místě, za pár korun a bez problémů (vybavená kuchyň, pěkné nové sociálky a sprchy atd.)
Co se mě týče, můžu vzít projektor, ozvučovací aparaturu a mikrofony (i když nevím, zda nás tam bude tolik, aby to bylo potřeba).
Hlasujte v anketě pro termín.
Upraveno, TheKubajsi.
@Schimansky: ono jsou dva svátky po sobě: příchod věrozvěstů a upálení Husa; protože se to slaví jako jeden svátek dvoudenního volna, je příhodné dát tomu jeden souhrnný název, který zároveň vystihuje neaktuálnost oněch událostí.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7