Bronies.cz

Úplná verze: Twilight Sparkle je alicorn v Season 3
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Tak ale přesně to značka MLP vždycky byla Rainbowlaugh
Jenom fenomén bronies je taková anomálie, zbytek značky vždycky byl naslazený tahák na malé holky.
Napríklad Newborn Cuties (či ako sa to volalo) boli pekne desivým príkladom takejto cielenej marketingovej presladenosti a aká bola reakcia? My bronies možno sme anomália, no pokiaľ sa do popredia dostanú ako cieľová skupina trebárs tí kojenci a marketing sa tomu prispôsobí, je to v prdeli Rainbowlaugh
Ano, správně řečeno.... vy jste v pr**li... Jak bylo řečeno o něco výše, Hasbro a jeho MLP stojí na jiných základech než bronies.. Aneb, "kde jste byli v době před FIM?" Ajsmug

Co se týče chodících, atd. hraček.. kdo by si nepřál mít doma "skutečného" poníka..? Věci jako "Sunshine" http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=fTgTKR9aN94 nebo "Smores" http://www.youtube.com/watch?v=4ifxxIlil_w jsou jen začátek.. Taky byste asi nebyli rádi, kdyby se vývoj automobilů a letadel zastavil hned na počátku 20.století, protože by někdo vyřvávala, že to je příšernost, hrůza, atd. Ajsmug (Aiba asi znáte, stejně jako robo"psa" pro armádu - ten je fakt něco, mimochodem umí i koně http://www.youtube.com/watch?feature=pla...xhd0#t=24s , ale tohle už je docela úspěch ne? --> http://www.youtube.com/watch?v=LDVJkLzj4NE mít to v podobě poníka.. kdo z vás by si to nekoupil? I když.. je to vůbec robot, nebo je to částečně suit?)

Omluva za odbíhání od tématu..

Je možné, že Twilight/Rainbow Dash s motýlími křídly je jen marketing ve stylu "v seriálu je měla Rarity, tak ať si přijdou všichni na své u hraček"..
Osobně, pokud to bude mít dobré vysvětlení a nenaruší to nijak vztahy postav… OK, ať se to stane. Nemám s tím problém. Dokonce by to mohlo vyřešit několik otázek, třeba o původu alicornů.

A i kdyby to tak nebylo, s tímhle souhlasím.

[Obrázek: 5QYWJAs.png]
(23.01.2013, 22:44)Hotsteppa Napsal(a): [ -> ]
(23.01.2013, 22:20)Xeelee Napsal(a): [ -> ]A prodávání těch retardovanejch pony mimin pro nejmenší bych postavil mimo zákon pod trestem odnětí svobody aspoň na deset let Rainbowlaugh Ahoj, jsem Pinkie Pie. Podívej, umím mluvit.

To mi pripomína reklamné spoty s chodiacimi / plačúcimi / slintajúcimi / whatever bábikami, pri ktorých sa mi otváral nožík vo vrecku a mal som sto chutí vyhodiť telku von oknom (ja viem, "love & tolerate, no...). Takéto nezmysly dávajú MLP na roveň hračkám pre deti do 3 rokov a z bronies robia akurát tak úchylov, na ktorých sa spoločnosť môže pozerať s odporom, mať ich za gayov (nič proti menšine), pedofilov, prípadne im zháňať miesto vo vystlanej cele so slušivou bielou košeľou s dlhými rukávmi.

Aj negatívna reklama je reklama, no potrebujeme reklamu, ktorá nám akurát tak viac uškodí, než pomôže? Nech nás Boh chráni toho dňa, kedy sa z MLP stane výhradne tovar pre kojencov a malé deti spolu so všetkými cumlíkmi, hrkálkami, presladenými uši trhajúcimi pesničkami a fľašami na mlieko.

Tak samozřejmě že Hasbro je hračkářská společnost a MLP jsou především hračky pro děti, ale tohle je extrém. Figurky poníků se celkem podobaj normálním poníkům (ikdyž tam maj taky někdy rozpory s FiM, jako růžová Celestie), poníci s motýlíma křidlama a další jsou ještě taky OK, ale tohle nemá s hříbětem nic společnýho a je to opravdu na úrovni zde jmenovaných panenek... Facehoof Ale at si dělaj co chtěj, hlavně když seriál budou dělat pořád kvalitně (snad). Trixieshiftright
http://www.derpyhoovesnews.com/april-dvd-title-leaked/ - seznam epizod ještě není znám, ale logicky tam asi bude s3e13.
Ja si myslim ze to DVD nebude obsahovat epizody, ale bude na nam proste ten 66 minutovy film ktery bude mezi 3 a 4 sezonou!
Nikdo neví, jestli nějaký film bude Rainbowlaugh
Film je v FiM takřka tradicí v každé generaci, takže by to vážně nebylo nečekané.
Samozřejmě že přijde, ale nemyslím, že zrovna mezi S3 a S4.