Bronies.cz

Úplná verze: Twilight Sparkle je alicorn v Season 3
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
L.F: Sorry guys, I simply cannot comment on the Twilight Alicorn, my plans for her are now irrelevant.

EDIT: jak pozeram, tak to uz zmenila. V kazdom pripade neznie velmi nadsene.
(30.01.2013, 01:44)Millfox Napsal(a): [ -> ]Njn ale stale ma svoje kridla... potrebujeme Pinkamenu Diane Pie a jej retazovu pilu, na vyriesenie tejto situacie.
Milly Seriously? Za tohle jsem ti fakt chtěl dát -1.


Wait and give it a chace! To že se po většině MLP based stránkách začíná rozjíždět pořádný apocalypse shitstorm, neznamená že musí začít i tady... Kdo ví třeba z toho Hasbro vykouzlí něco dobrého... Just Wait, love & tolerate. To je to tak těžký?
(30.01.2013, 02:03)Bluro Napsal(a): [ -> ]Milly Seriously? Za tohle jsem ti fakt chtěl dát -1.


Wait and give it a chace! To že se po většině MLP based stránkách začíná rozjíždět pořádný apocalypse shitstorm, neznamená že musí začít i tady... Kdo ví třeba z toho Hasbro vykouzlí něco dobrého... Just Wait, love & tolerate. To je to tak těžký?

Dude you have no f****** sence of humour. Bolo to myslene ako satira k celej tejto veci. Nemusis chytat menzes a denotovat vsetko co sa ti nepaci.
Klíd Paulie, klíd.
A to platí pro všechny Rainbowwild


Uvidíme, nadávat můžem potom. Když se nám to bude líbit, supr. Když nebude, aspoň máme důvod psát kvalitní ficy.

Take a chill pill, sit back and enjoy the ride
Strainer: Ano, narušují tím rovnováhu. Nicméně na tom není nic špatného, naopak to otevírá dveře k dalšímu poučení. Ve společnosti taky většinou nepanuje rovnováha a fakt, že je někdo víc nebo míň než ty, nemusí znamenat, že nemůžete být dobrými přáteli. To by mohlo být poučné možná pro Rainbow Dash a určitě pro Element závisti (Rarity). Pak o tom můžou Mane One a Background Five společně napsat princezně Celestii.
[Obrázek: iOkpeBtFD3IKT.gif]
A co když to vyřeší třeba jenom snem? Rainbowlaugh

Doufám, že ne! Chci mít 4 princezny! A moje hračka TS už pak nebude aktuální! Rainbowkiss
Co mi příjde vůbec nejvtipnější, jak spousta lidí díky tomuhle uvažuje nad zanevřením na celý FiM a vidí to, jako naprostý konec fandomu. Rainbowlaugh

Souhlasím, že lepší je si počkat a uvidět, jak se to celé vyvine. Nehysterčit, když nejen že ta epizoda zatím ani nevyšla a počítám, že na S4, kde by tahle změna měla mít nějaký dopad, si počkáme ještě mnohem dýl.

Talk about an eye candy...
No neviem, moc sa mi nepozdáva nápad, že by mala mať twilight vládnucu funkciu.