Bronies.cz

Úplná verze: Twilight Sparkle je alicorn v Season 3
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ja osobne by som nezufal, na konci S4 bude alicornom aj Tom. A vzhladom k tomu ze draci ziju tisicrocia tak sa o Spika nemusime obavat. Jedina vec ktoru este treba je Derpycorn.
Hasbro sa rozhodlo vstupit do bowling priemyslu.

http://tinyurl.com/ajltskc
Fun1k: Huh. Kapátko a guma jsou na autora moc pokročilé nástroje? Rainbowlaugh
Jdu spát, tenhle thread mě moc excituje. Nechť nade mnou Luna bdí.
Tom is best princess!
A jinak... Iä! Iä! Twilight fhtagn!
Well... [Obrázek: 734274_533773063320320_219045826_n.jpg]
Njn ale stale ma svoje kridla... potrebujeme Pinkamenu Diane Pie a jej retazovu pilu, na vyriesenie tejto situacie.
Tak je jasný že to dělá Hasbro jenom kvůli prodeji hraček, ale vezmu si citaci od Meghan McCarthy z toho článku na EW:
Citace:“Every little girl wants to be a princess, and not everybody can get to be a princess — but you can live up to the ideals that should come along with being a princess.”

Co je na FiM vyjímečný a jak sama Lauren Faust několikrát uvedla (například tady v interview na EQLA - http://www.youtube.com/watch?feature=pla...BK4#t=786s), tak je to boření stereotypu, který se na holky valí ze všech filmů a hraček, že mají být jen a pouze princezny. Což je samozřejmě naprosto nereálná představa (horší je pak když holka vyroste a stále tomu věří). Lauren chtěla vytvořit reálné postavy, se kterýma se člověk může stotožnit a to se jí povedlo. Nemám rád Cadence - růžový alicorn vytáhnutý odnikud, který do FiM světa vůbec nepatří a je určený jenom k prodeji hraček, ale tu aspoň můžou (a doufám že tak učiní) uklidit do Crystal Empire a už jí nikdy nemusíme vidět. Svých "pět minut slávy" kvůli hračkám už měla, tak jí není více potřeba. Stejně tak to teď chtějí udělat i u Twilight, čímž mimo jíné ničí rovnováhu mezi celou mane 6. A pokud u Twilight ta přeměna bude permanentní, tak jakožto s hlavní postavou se s ní budeme setkávat prakticky každý díl.
A k druhé části citátu, to má být co? Co znaméná být princeznou? Hezky vypadat, nic nedělat a všechno dostat?
No a samozřejmě - alicorni jsou OP.
Práve naopak ešte sa tam aj píše že Twi bude mať práve ešte viac práce ako princezná... Nemyslí že sa snej stane nejaká ufňukaná panička ktorá bude si vyvaľovať zadok niekde na zámku (aka Celestia) A Lauren to tiež určite myslela týmto spôsobom že proste princezné by mali mať aj nejaké povinnosti, ochrana poddaný a rešpekt k nim... Ale toto je zase prílišne analyzovanie. Twiligt bude alicorn a hotovo ja sa na to teším Ajsmug