Bronies.cz

Úplná verze: Vyšinuté karikatury tuláka Quinta
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
To jsem rád, děkuji.

"Pár barev navíc": Takže pro Antošíka Rainbow Dash Rainbowwild
Ale vážně, pozadí... velmi často odsouvám do pozadí. Měl bych i na něm trochu zapracovat. Snad příště.
Ten s Fluttershy je fakt dobry. Pun Pony je tiez awesome, u nas toho proste s jazykom takychto veci prilis vela nevymysli lebo nemame tolko podobne znejucich slov a mozno aj preto sa na to tak dobre pozera, taky exoticky humor.
(22.02.2013, 17:12)Deranged Whony Napsal(a): [ -> ]To jsem rád, děkuji.

"Pár barev navíc": Takže pro Antošíka Rainbow Dash Rainbowwild
Ale vážně, pozadí... velmi často odsouvám do pozadí. Měl bych i na něm trochu zapracovat. Snad příště.

S tou větou ,,Pár barev navíc mě připomínáš´´ .... Ještě jeden šluk navíc a bude ze mě zajíc!
Na tý Fluttershy se mi začíná tenhle tvůj styl vážně líbit. Asi jak je to čistě světlý na tmavym. Možná si pohrát s barvama a jejich saturací. Tohle ti určitě pude. Pozadí, no nevim, ta jednoduchost je na tom pěkná. Možná tak udělat podklad jednoho z panelů jinou barvou.
Nepůjde mi o nějaké super začmárané pozadí, to by se brzy začalo všechno ztrácet v záplavě křivek. Možná sem tam jeden, dva, tři... dva objekty, aby to nevypadalo, že se vznáší někde v mezivesmírném prázdnu.
Problém je, jak jsi naznačil, v tom, že Fluttershy je celá světlá na tmavém pozadí, takže výrazná. Moje OC má naopak tamvou hřívu na světlém těle, a pro to už je vybírání barvy náročnější, pokud nechci, aby zapadla. Kdybych měl v obrázku hodně kontrastní postavy, například zároveň AJ a Chrys, bylo by hledání podkladové barvy docela noční můra.
Zatím to vidím na nějakým způsobem nerušivý barevný přechod nebo doplňkové obrysy, ale uvidím, jak se zadaří. Dost možná budu tohle muset řešit pro každý obrázek jinak podle atmosféry.
Všechny tmavý barvy můžeš pro účel obrysů zesvětlit. Vnímání jasu je relativní, tak si toho nejspíš nikdo ani nevšimne.
Výsledek včerejšího výletu a posezení (mimo to, že jsem se konečně odhodlal ke změně nicku): http://www.furaffinity.net/full/10099967/

V hlavě mi utkvěla vzpomínka, že jsem někde slyšel o masožravém kopytníkovi. Bohužel už nevím kde a co to bylo zač a hledat se mi teď moc nechce. A tak vznikla inspirace pro nový druh poníka.

Kontext si domyslete sami, i když při "streamu" padaly zajímavé návrhy (prehistorický pony). Za sebe ho považuju jako vypuzený masožravý poddruh.

Totéž se týká i "Cuthulu cupcake", ale ten jsem přidal po náhodné doplňující myšlence, ze které se vyvinul tento výtažek z učebnice biologie:

Šavlozubí poníci (Smilequus fatalis) žijí na Vzdáleném kontinentě v místech, které jsou známy jako Thaumické Pláně.
Jejich primární potravou jsou divoké cupcakes (Cuppedia delicium). Tyto obří obživlé pečené pochoutky jsou ale zabalené v tvrdé skořápce. Skořápka nepokrývá vršek. Zvrchu je ale poživatelné jádro chráněno silnou vrstvou tzv. polevoviny, krémovitou hmotou, která se obnovuje. Jiné predátory, pokud se jim cupcake povede chytit, často polevovina zdrží a omezí jejich obratnost a oslabí jejich ucycení. Tím dostává cupcake druhou šanci a další příležitost utéct. Šavlozubí poníci jsou na tuto strategii velmi dobře připraveni, jelikož jejich dlouhé tesáky touto krémovitou vrstvou snadno projdou až do středu chráněné části.
Jak už to tak bývá, jeden nápad roztahuju na víc obrázků.
Návrat šavlozubé klisny v digitálních barvách

Celková doba kreslení: Asi budu znít jako přeskakující gramofon, ale too taffin' high.

Jinak se jí snažím vymyslet jméno, zatím nejlepší mě napadlo Pointy White.
Píšeš do špatnýho topicu, tady kreslí někdo jinej Rainbowlaugh

(změn si to v prvnim příspěvku Ajsmug )
A celková doba .... bez určitýho čísla to je fakt mco relativní, pro mě je pod 9 hodin úspěch Rainbowlaugh
Oh, you fillystine... změnu názvu jsem nechtěl uspěchávat. Vhodný název mě napadl až teď před chvílí Ajsmug

Kreslení jsem roztáhl do tří dnů, vždycky po návratu z práce, plus nějaké okolní činnosti... na těch 9 hodin to asi vychází.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42