Bronies.cz

Úplná verze: Opráski od Azulyani
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ten poslední obrázek je opravdu zajímavý, ale všechny ostatní jsou skvělé. akorát nevim jeslti to je tak správně ale u třetího obrázku v druhé řadě má dost divnou anatomiji... ale vypadá to že je to tak schválně...
To jsem s poníky začínala, takže to ještě nemá vychytanou anatomii, oba pony obrázky jsou chronologicky (Twilicorn je starší) a první, kde jsem kreslila celé tělo bez předlohy nebo něčeho pomocného.
Aha, to mě taky napadlo. Každopádně kreslíš pěkně a myslím, že jednou budeš dělat jedny z nejlepších anatomijí.
Celé mládí mě babička (zooložka a jezdkyně) drbala na anatomii reálného koně. Takže ten základ by tam byl. Ale MLP poně mají své zvláštnosti (třeba vysoko nasazené koleno na zadní noze, relativně velkou hlavu oproti tělu a podobně) a to musím ještě vychytat.

Akorát mě štve, že své "nejlepší" výtvory nemám zdokumentované (ale ty byly docela nudné, drapérie, akty, figury, barevné studie a takové ty srandičky).
A taky se hodně projevilo, že mezi dobou, kdy jsem kreslila denně a současností, kdy zas kreslím, bylo rozmezí asi 4 let, kdy jsem na tužku skoro nesáhla. Prostě mi ta ruka "zakrněla".

Mám akorát fotku při "tvoření" Rainbowlaugh

[attachment=2740]
Ten fascinující soustředěný pohled. Pinkiehappy
To jsem měla pořád, bo mi malba šla tak o polovinu hůř jak kresba Pinkiehappy
Ta holka vzadu jak kouká do objektivu Rainbowlaugh. Jinak, já myslím že kreslíš pořád dobře.
Hodně se tam projevila ta dlouhá pauza, kdy jsem najednou z režimu "kreslím každý den, celý den" přešla na "tužky už se v životě nedotknu". Studium výtvarné výchovy na VŠ mě docela znechutilo...
Souhlasim, holka, co kouka do objektivu me docela strasi Rainbowlaugh
Jinak, zajimalo by me, jak vypada ten obrazek co jsi kreslila, ale urcite je moc pekny Flutterryay