Bronies.cz

Úplná verze: Opráski od Azulyani
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nyuf~ tečkování je super, ale řeklo bych... když už tečkovat, tak se vším všudy! I s tělem! Něco jako neštovice for everypony! Flutterryay yaaaaaaaaaaay~!
Ok, určitě zkusím.
Většinou používám tečky na "vlasy" a šrafování na tělo, ale můžu to zkusit prohodit (nebo pro změnu něco udělat jen jedním stylem).
UPDATE: Pořízeny pastelky koh-i-noor, dva černé centropeny a pořadač, do kterého hodlám nasoukat svá dílka, abych je v případ, že někam vyjedu, mohla vzít s sebou.
A plastická guma.

Nejhorší bylo rozhodovaní mezi sadou 24 pastelek a 24 progres (mám ráda progresa). Nakonec vyhrály klasické pastelky, páč na mé oblíbené jumbo fakt nejsou finance.
Takový způsob stínovaní jsem ještě neviděla. Nejspíš. Ty tečky... krásný! To hned posouvá celý obrázek do vyšší kategorie. Nemůžu se na to vynadívat. Twilightsmile
Ale i obecně stínuješ moc pěkně (co jsem tak z posledních stránek a obrázků vypozorovala) a nehorázně ti závidím, jak dokážeš kreslit postavy. Vyloženě lidi mám teď na mysli. Prostě nádhera. Ajsmug
Just a doodle Pinkiesmile

Tužka.

[Obrázek: crimson_by_azuliana-d78i45i.jpg]
takhle z boku je fakt příjemná a sympatická Pinkiesmile a to nemusí mít ani tak velké oči Pinkiesmile
Non-pony
Tužka, pastelky, stříbrná gelovka.


Sbohem, země a obloho!
Vděčím ti přece za mnoho,
ty požehnaný severní kraji,
kde bílé nožky přebíhají
Lúthien Tinúviel,
té nejkrásnější, již kdo zřel.
I kdyby svět se v zkázu zřítil
a propadl se do nebytí,
přece je dobré, že byl stvořen -
večer a úsvit, země, moře -
neboť byla i Lúthien.

[Obrázek: luthien_tinuviel_by_azuliana-d78nfky.jpg]

Kdo poznal Silmarillion a báseň z příběhu Berena a Lúthien (konkrétně Berenovu píseň na rozloučenou), má malý bezvýznamný bod! Pinkiesmile

Jupí, bod započten! Pinkiehappy
Celá se mi líbí až na tvář, holt mám jinou představu ultraosudové lásky na první tanec přes Morgotha až za hrob. S těma ušima a nosem mi připadá jako goblinka.

Sent by Ponyriffic Binary Hoofwriter
Awww :/

Je pravda, že tímhle stylem kreslím elfky už někdy od roku 00 Pinkiesmile http://azuliana.deviantart.com/art/Elda-364270622
má rozhodně hezčí obličej než jí podobná elfka kreslená na začátku roku - Jen asi by si zasloužilo prohrát víc s látkou. Působí dost tuze- skoro jako vitrážová stylizace.