Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 7: Wonderbolt Academy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
TemplarBrony: Nespletl sis v mém příspěvku RD s Lightning Dust?
Ehm... Ani ne, neměla to být až tolik odpověď na tvůj příspěvek. Myslel jsem to obecně, že i když je Dashie nejlepší tak se nechová bezohledně. Lighting růst je taky hodně dobrá, ale je bezohledná. No já myslel že v tom byl smysl dílu Twilightsmile. Takže jsem nesouhlasil s vámi v tom že se například Spitfire chovala špatně a v tom že tam mělo být víc těžší pro Dash.
Spitfire naprosto špatně vyhodnotila výkony Lightning Dust a nakonec to i přiznala. Jak sem psal výš, tak LD by nebyla spolehlivým Wonderboltem a ohrožovala by letce při zkouškách a představeních. Všichni víme, jak nevhodně se LD chovala a jí to došlo až když jí to RD onlátila o hlavu. Jako někdo kdo má na starost výcvik nováčků by tyhle věci měla umět okamžitě správně vyhodnotit. BTW vždyť ani nesledovala jak si nováčci počínaj (viz ta scéna, kde se dívá, jak ostatní havarovali v mracích).
Jestliže je Spitfire vrchním velitelem Wonderboltů, tak těžko bude dohlížet na celý výcvik všech nováčků, protože jako vrchní velitel má jiné povinnosti, když už teda chceme debatovat o realističnosti Twilightsmile

Epizoda se mi moc líbila, akorát mě trochu zklamal závěr, který naznačuje, že LD vyloučili z akademie (i když to není explicitně řečeno) - předpokládám, že k tomu nakonec nedošlo, ale to náznak je silný dost. Jsem zvědav jak to bude s RD a Wonderbolty dál (jestli se něco dělo v poslední díle nevím - ještě jsem jej neviděl).

Docela mě překvapuje ale to hodnocení od ostatních tady - jak se spousta lidí staví za názor "Dobře, že LD vykopli, chovala se bezohledně. Tentokrát žádný napravování ani druhá šance!". Docela by mě zajímalo, jak byste se tvářili vy, kdyby tenhle přístup někdo aplikoval na vás ("Minule ses vykašlal na přípravu do školy, dneska zas, takže od zítra již nejsi studentem téhle školy. A žádná další šance se konat nebude"). Předpokládám, že by se to nikomu moc nelíbilo.

Na vojenskou disciplínu to nesvádějte - nováčci ve všech oborech činnosti (i v armádě) se dopouštějí chyb a ze začátku se často chovají všelijak. Účelem ale není je při první chybě vykopnout, ale dát jim najevo, že takhle ne - ať už je to upozornění, nebo týdenní rajóny, případně odebrání hodnosti - případně je srovnat do latě ostřeji, když mírné způsoby nepomůžou. Účelem výcviku není diskvalifikace ale kupodivu výcvik Twilightsmile

Talentům (a ten LD evidentně má) je potřeba ukázat tu správnou cestu a občas je pošťouchnout tím správným směrem, třeba i ostřejším způsobem, když to nejde jinak.
Víceméně souhlas, ale IMHO tu radost z vykopnutí (pokud vůbec byla vykopnuta) vyjádřil jeden člověk. Docela mě ten přístup zarmoutil a na další podobný projevy si nepamatuju. Já sem rád, že už tu skupinku nevede, ale že bych z toho měl škodolibou nebo jinou radost se říct nedá. Prostě na to neměla. S jejím přístupem to vidím na pořádnou výchovnou facku a nějakou tu sebereflexi. Snad to bude stačit.
Mně to gesto Spitfire připomínalo spíš "To my office! Now!" než GTFO Pinkiesmile
Jak to znam tak bude tyden čistit hajzlikya bude na opravdu dlouhou dobu uplně vzadu než se prosadí znovu. Díl se mi líbil a to že jsou armada jsem věděl jen co jsem uvyděl ty kombinezy. (Blue angels)
(31.12.2012, 07:48)Memphis Napsal(a): [ -> ]Díl se mi líbil a to že jsou armada jsem věděl jen co jsem uvyděl ty kombinezy. (Blue angels)

Ehm... Proč se tu objevuje zmínka o Blue Angels až po týhle sáhodlouhý diskuzi? Twilightsmile Nikde jinde na fóru o nich taky není ani zmínka. To si toho nikdo nevšimnul? Fajn, takže Wonderbolts sou http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Angels .
(14.12.2012, 12:33)Azuliana Napsal(a): [ -> ]Jinak ano, Wonderbolts jsou bráni jako Equestrijská verze některých elitních stíhacích letek, mám pocit, že Red Arrows konkrétně, takže ano, fungují jako armáda, která sem tam vystupuje, ne cirkusáci, kteří se tím živí Rainbowlaugh

(14.12.2012, 12:41)Wonderbolt Napsal(a): [ -> ]Spis Blue Angels.

Tak zmínka o tom, že to jsou Blue Angels tu je na straně 3, ve spoileru, takže se nedivím, že si toho nikdo nevšiml Pinkiehappy
Zmínka o Blue Angels (už?) není ve spoileru. Tam je tvůj příspěvek, bez kterýho nejspíš nikoho nenapadlo, že má Wonderboltova reakce na něj nějakou souvislost s armádou.

Rainbow Dash chce vstoupit do armády? Rainbowhuh

Ještě mě napadá jedna věc. LD neměla na to být leadrem všech kadetů. RD ale taky ne, i když by to nebylo tak strašný jako v případě LD. Jako leadryně by ale nedostala potřebnou lekci a kdyby vše vedla LD a RB by byla v jejich dvojici hlavní křídlo, tak by to bylo hodně divný. Nikdo kromě těch dvou by tuhle funkci zdá se nezvládal..

[Obrázek: 800px-Blue_Angels_Insignia.svg]

[Obrázek: us-navy-blue-angels.jpg]
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11