Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 7: Wonderbolt Academy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(16.12.2012, 17:14)Johnn195 Napsal(a): [ -> ]Když nad tím uvažuji tak pravdu bude mít spíše ZoidySVK, protože když tam letěli a je to v mracích tak je logické, že Twilight to kouzlo použila ještě na zemi.
(16.12.2012, 17:10)CutePenguin Napsal(a): [ -> ]Heh, to je nápad. Založíme si topic na téma "Fyzikální zákony v Equestrii." Rainbowlaugh
Myslím, že bez možnosti prozkoumání Equestrie naživo by jsme toho moc nezjistili Rainbowlaugh


Byli přeci v balónovém koši, takže žádné kouzlo nepotřebovali.

I když zase je pravda, že jako prevence se to mohlo hodit. (A hodilo Pinkiesmile )
To jo, ale akademie je částečně v mracích, takže ho mohla použít ještě než se vydali na cestu jako v epizodě Sonic rainboom
Hoci som od tejto epizódy čakal viac (total epic), nebolo to zlé, taká v pohode epizóda. Páčilo sa mi. že znova použili toho nabúchaného bieleho pegasa. Akurát sa mi nepozdávala Spitfire s novým hlasom (tiež som nečakal, že bude v takejto roli). No a scénu so zachraňovaním mane6 mohli spraviť nejako inak, to s tým mrakom sa mi akosi nepozdávalo, no fajn bolo, že ich pochytali tí ostatní pomalší pegasi.
Epizoda se mi líbila.
Jenom mi vadila Pinkie, ten její cirkus mi začíná lézt na nervy.
Hmm nevim co se tady resi ohledne armady.. v Hradci Kralove mame kazdy rok celosvetovou vojenskou Air show - nejlepsi letci ze sveta priletaji se svymi stroji do Hradce aby se predvedli ale kdyz prijde valecny konflikt tak vymeni barevne dymovnice za rakety a jdou do boje =)

Tudiz cela epizoda dava kompletni smysl - Wonderbolts jsou takovy First-response strike letecka jednotka viz. epizoda s Mega Spikem ale kdyz neni valka tak maji dostihy a predvadi se na air show, uplny normos =)

Sice je to trochu prehnane na takovou tu "americkou" pichu armady ale budiz. Epizoda taky trosku posouva dej do predu protoze se dozvidame ze Rainbow Dash dostala svoji sanci a uspela, akorat neni jasne jestli teda bude Wonderbolt a nebo ne..

Celkove, epizoda je spis takovy filler, cekal bych mnohem vice zabavy od takoveho specialniho okamziku ale zas, co se da cekat od Booty Campu Wonderboltu pro newbies =)

Pegasové jsou bývalá vojenská kasta. A taková komunita má sklony k vytváření dalších kast Rainbowwild Takže já to vidím jako přežitek z dob minulých, stejně u lidí.
(16.12.2012, 11:01)Ondrahub Napsal(a): [ -> ]To že Wonderbolts fungují jako "armáda" (přinejmenšém pro krizové situace) se ukázalo už v epizodě Secret of my excess (přerostlej Spike kdyby někdo hned nevěděl). Koneckonců stráže v Canterlotu tam taky nejsou jen pro ozdobu. Equestrie prostě nějakou ozbrojenou sílu má a bude mít.

Ehm, bavíme se o tý stejný scéně? Twilightsmile

http://youtu.be/2BrxoordEns?t=17m26s

Sorry, ale ať už maj mít s armádou něco společnýho nebo ne, tak tu buzeraci nováčků v armádním stylu sem v MLP opravdu nezkousnul. A ze Spitfire udělali úplně jinýho a strašně nepříjemnýho poníka. Wonderbolts sou v seriálu prezentováni jako letečtí akrobati a v Secret of my excess se zachovali jako naprostí amatéři. Kdyby měli vojenskej výcvik, tak by takovou blbost nikdy neudělali. Spíš si chtěli zahrát na hrdiny. Proč v akademii vyměnili dresy za uniformy taky nechápu. Možná vypomáhaj armádě v krizovejch situacích, ale proč by měli mít vojenskej výcvik?

Mr.Desolator: Elitní armádní letci? Z čeho tvá představa Wonderbolts vychází? V seriálu nic takovýho nebylo.

Gris: Ty dresy jsou pro ně typický a pro všechny pegasy, kteří se chtěj přidat k Wonderboltům, to je symbol, ke kterýmu vzhlíží. Pak přiletí na akademii a jejich idoly na sobě maj nějaký uniformy a sou na ně hnusný. Tenhle díl se dal udělat bez jakejchkoliv odkazů na armádu. Stačilo se inspirovat třeba sportovními filmy o úspěchu outsiderů. Ty sou o plnění svých snů. O čem byla tahle epizoda? O tom, že machrování je špatný? To co sme viděli byla pro RD brnkačka. Čekal sem, že to tak nebude a že si wonderboltskej dres bude muset tvrdě vydřít. Navíc nechápu ostatní účastníky akademie. Jak vůbec mohli s jejich (ne)schopnostmi dostat pozvánku?

Greytail: S tvou představou Wonderboltů se ztotožňuju. V seriálu opravdu nic jinýho nedělaj. Sou to akrobati a celebrity zvaný na Grand Galloping Gala. ZoidySVK píše, že se WB nikdy neprezentovali jen jako letečtí akrobati, ale vážně netuším na co naráží. To myslí ten amatérskej pokus zastavit Spikea, kde jak naprostí amatéři vletí do rezervoáru na vodu a ani se nepokusí uhnout nebo zabrzdit? Nebo Grand Galloping Gala?

CutePenguin: Mraky v MLP universu sou očividně hustší a maj jinou konzistenci. Navíc nejde jen o plyn, ale o kapičky vody. Hustota není moc velká a kdyby byly podobný reálnejm mrakům, tak na nich těžko budou pegasové stát.
Chcel som prispieť s mojimi pocitmi, no po tom, čo som si tu prečítal niektoré komentáre, idem radšej grcať...
Before i watched it:
[Obrázek: troll-troll-crazy-insane.png]

After i watched it:
[Obrázek: angry-you-what-have-you-done.png]

Nevím možná od té 3. série chci příliš moc....
(16.12.2012, 19:40)RadlanJay Napsal(a): [ -> ]Epizoda se mi líbila.
Jenom mi vadila Pinkie, ten její cirkus mi začíná lézt na nervy.

Se s tim budes muset smirit, je to proste klasicka Pinkie. Taky mi leze na nervy.

Obligatorni grimdark headcanon:
[spoiler: Nekdo ji musel v utlem detstvi straslivym zpusobem tyrat, symptomy by tomu odpovidaly.]
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11