Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 7: Wonderbolt Academy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(15.12.2012, 20:38)Gris Napsal(a): [ -> ]Pořád bych byl radši, kdyby se místo Snowflake jmenoval Roid Rage, jak to vymyslela komunita. To jméno perfektně sedí Twilightsmile

Snowflake je taky komulitní jméno Pinkiesmile
(16.12.2012, 01:48)Greytail Napsal(a): [ -> ]Spitfire mi přišla jako úplně jiná postava a to nejenom tím hlasem.
Jak, jiná? Ona byla někde nějak víc ukázaná? Navíc tady nebyla na Gala, ale jako vedoucí výcviku, kde potřebuje oddělit zrno od plev
(16.12.2012, 17:10)CutePenguin Napsal(a): [ -> ]
(16.12.2012, 16:49)Johnn195 Napsal(a): [ -> ]Tak Equestrie, kdo ví jaké tam mají fyzikální zákony a hustotu mraků
Heh, to je nápad. Založíme si topic na téma "Fyzikální zákony v Equestrii." Rainbowlaugh
Mraky = Pevná látka nebo plyn? Twilightsmile
Kapalina
(17.12.2012, 00:30)Xeelee Napsal(a): [ -> ]Ehm, bavíme se o tý stejný scéně? Twilightsmile

http://youtu.be/2BrxoordEns?t=17m26s

Sorry, ale ať už maj mít s armádou něco společnýho nebo ne, tak tu buzeraci nováčků v armádním stylu sem v MLP opravdu nezkousnul. A ze Spitfire udělali úplně jinýho a strašně nepříjemnýho poníka. Wonderbolts sou v seriálu prezentováni jako letečtí akrobati a v Secret of my excess se zachovali jako naprostí amatéři. Kdyby měli vojenskej výcvik, tak by takovou blbost nikdy neudělali. Spíš si chtěli zahrát na hrdiny. Proč v akademii vyměnili dresy za uniformy taky nechápu. Možná vypomáhaj armádě v krizovejch situacích, ale proč by měli mít vojenskej výcvik?

To, že ultimátně failnuli a chovali se jako amatéři ještě nemění nic na tom, že byli jako první na scéně a podnikaly nějaké kroky proti hrozbě. Stejně nevím co by 3 pegasové chtěli udělat proti drakovi těchto rozměrů.

(17.12.2012, 09:39)Darm Napsal(a): [ -> ]Snowflake je taky komunitní jméno Pinkiesmile

Někdo na /mlp/ mu dokonce říkal Dooya Evenlift.
Ako tu niektorí píšete ohľadom iného vzhľadu uniforiem Wonderbolts, tak mňa to vôbec nedivilo.
Chápem to ako uniformy pre nováčikov. Na plagátoch majú uniformy klasické.
Jsem rád, že se autoři zabývají taktéž charaktery jiných postav. Dotvářejí tím prostředí Equestrie tak, jak opravdu vypadá a nemusíme si všechno domýšlet. A tenhle díl navíc zdůraznil, že zdaleka ne všechno je tam tak dokonalé a cukrnaté, jak se může zdát, čímž se seriál opět více přiblížil realitě a oddálil od ratingu "pro malé holčičky", v čemž vidím ohromný klad epizody.

Leč, na ty změny hlasu by si měli dávat bacha Applejackunsure Tady by však šlo argumentovat tím, že Spitfire přesunuli z postavení naprosto background postavy s jednou vyřčenou větou do centra dění a bylo třeba vykreslit její postavu co nejlépe vzhledem k charakteru.



(16.12.2012, 00:45)Greytail Napsal(a): [ -> ]Gris: Jenomže právě ten army look mi ničí moji vlastní představu Wonderbolts, které mám prostě zafixované jako sportovní akrobaty. Ano, je to můj problém a jediný způsob, co s tím dělat je zkrátka celou epizodu ignorovat.

Kdybys před viděním seriálu četl Cupcakes, také bys nadával, že ti autoři představu Pinkie totálně zničili? Twilightsmile

Pegasákům připadl armádní look již v epizodě Hearts warming eve a tohle mě proto vůbec nepřekvapilo, pouze tam pokročila doba.
(17.12.2012, 00:30)Xeelee Napsal(a): [ -> ]Mr.Desolator: Elitní armádní letci? Z čeho tvá představa Wonderbolts vychází? V seriálu nic takovýho nebylo.

Máš pravdu, nějak jsem si je v hlavě zařadil k armádě, jako v našem světě třeba Red Arrows. Taky zasahovali proti Spikeovi, do takové situace by asi těžko někdo poslal letce, kteří slouží jen k předvádění se (i když výsledek celé akce by tomu celkem odpovídal). A tato epizoda mi ten dojem jen potvrdila. Ale nedělám z toho nějakou univerzální hotovou pravdu a nikomu svůj názor nevnucuju. Jak říkám, možná nás ještě něčím překvapí.
(17.12.2012, 20:30)Pajzl Napsal(a): [ -> ]
(16.12.2012, 00:45)Greytail Napsal(a): [ -> ]Gris: Jenomže právě ten army look mi ničí moji vlastní představu Wonderbolts, které mám prostě zafixované jako sportovní akrobaty. Ano, je to můj problém a jediný způsob, co s tím dělat je zkrátka celou epizodu ignorovat.

Kdybys před viděním seriálu četl Cupcakes, také bys nadával, že ti autoři představu Pinkie totálně zničili? Twilightsmile

Pegasákům připadl armádní look již v epizodě Hearts warming eve a tohle mě proto vůbec nepřekvapilo, pouze tam pokročila doba.
Kdybych nedejbože Cupcakes četl a potom viděl seriál, tak spíše budu nadávat na autora fanficu. Jsou prostě věci, co mi k FiM nesednou a to, že se stanou canonem, na to vážně nic nezmění. Konec, tečka, čekáme na další epizodu Pinkiesmile
Právě jsem se konečně podíval. Opravdu super epizoda. Není úplně nejlepší a nevím proč ale je to dost protože to nebylo v ponyvillu, ale je to jinak jedna z nejlepších. A zase se Dashie u mě posunula výš nahoru Twilightsmile (výš už to ani nejde Rainbowlaugh).
Inak čo sa týka tej "zmeny" hlasu Spitfire čo tu Greytail spomínal... Ono k žiadnej vlastne nedošlo... Dabovala ju tá ista osoba čo aj v epizode Best night ever či Hurricane Fluttershy... Ajsmug http://www.equestriadaily.com/2012/12/sp...anged.html
Je fakt, že jsem od epizody čekala něco trochu jiného, ale zase mi nějak odkazy na armádu nevadí, prostě se jim to zdálo jako nejlepší řešení Rainbowlaugh Charakter Spitfire mi ale vůbec nesedl, to nebyl ten docela milej pony co se ukázal na Grand Galoping Gala a poté v Huricane Fluttershy - vážně tam mohli dát jiného poníka teď mi absolutně zkazili představu o jejím charakteru. Taky byla dobrá připomínka při záchraně Twilight a spol. - já to odhaduji na to, že Twilight pro jistotu použila to kouzlo na chození po mracích. BTW jsem jediná nebo taky někomu při sledování tohohle dílu přišel na mysl začátek Rainbow Factory? Rainbowhuh
Hele, know the difference Twilightsmile Když Spitfire není ve službě, klidně může být v pohodě, ale pokud má na starost celou základnu a ještě k tomu výcvik nováčků, kámoš být jednoduše nesmí. U fyzických aktivit platí, že čím víc je trenér zdánlivě "hajzl", tím víc toho naučí.
Navíc Rainbow Dash takový přístup potřebovala jak sůl Twilightsmile

[Obrázek: hBCDDD3B2]

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11