Bronies.cz

Úplná verze: Luna Club
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
[Obrázek: princess_luna_by_maomaopanchu-d504bau.jpg]

Luna je už delší dobu můj nejoblíbenější poník, tak se musím přidat. Twilightblush

MBite

Záplava obrázkov Rainbowlaugh

Väčšina je už dosť známa, a s určitosťou ich už máte, ale by bola škoda keby tu neboli dané Twilightsmile
[Obrázek: another_luna_night_by_johnjoseco-d51yvqk.jpg]

[Obrázek: manga_style_luna_by_johnjoseco-d4kkhbu.jpg]

[Obrázek: i__m_a_pretty_pretty_princess_too_by_joh...4mxe0q.jpg]

[Obrázek: luna_on_a_stroll_by_johnjoseco-d4dwbst.png]

[Obrázek: gamer_luna___by__john_joseco_by_bernd01-d5cjq6f.png]

[Obrázek: my_name_is_luna_by_johnjoseco-d3h4gjz.jpg]

[Obrázek: lunatic_by_ponykillerx-d4oeozo.png]

[Obrázek: equestria_by_equestria_prevails-d5iviwf.png]

[Obrázek: luna_by_br0ny-d47pc2h.png]

[Obrázek: a_dress_for_luna_by_paintedyoko-d39qcy8.png]

a keby som nemal to uložené v štýle 456AD25wc.jpg tak by som nemal problémy ich spätne nájsť. Ajbemused
Eeyup, Luna je vskutku nádherná...není divu, že ji mám rád, když jsem noční tvor Ajsmug
Před devíti měsíci, jsem objevil kouzlo princezny noci a ovlivnila mne natolik, že jsem chtěl vdechnout s pomocí zahraničních bronies malířů její život před tisíci lety. Poskládal jsem proto jejich obrázky dohromady tak, aby utvořily náhled mé představy o tom, co se vlastně stalo s Lunou.
Díky soundtrackům se to pak podařilo. Pinkiesmile
Je to takový vymyšlený příběh, jak Luna a Celestia svorně vládli Equestrii až do doby, kdy Lunu začal oblbovat Discord.On jí ukázal, že se může stát nejmocnější klisnou, ale Luně se to nelíbilo a tak začal boj.
Jenomže Luna pak už nebyla Lunou. Měla v sobě už to semínko nejistoty a tísně, které ji postupně ovládlo a stala se z ní NMM. Pak se setkala i se Celestií. Tia s ní nechtěla bojovat, ale k vůli Equestrii musela, proto pak s žalem sledovala, jak ztrácí svoji sestru.
Je to trochu smutné, ale je to jen polovina příběhu, který bych chtěl dokončit a vráti Lunu zpět na zemi.Pinkiesmile
Snad se to i vám bude líbit.
http://www.youtube.com/watch?v=6mjV6af-C...6rrGtGwQQg
[Obrázek: 2345tyghbnm_by_ponykillerx-d5o3wbr.png]
Hmm... jaký máte názor na noční pegase, shadowbolty a Luniny poddané vůbec? A taky jak se k ním chová? A oni chovají k ní?

Já si myslím, že to jsou poníci co nějak neuspěli, nebo odsunuté společností na okraj a Luna dokázala vidět jejich přednosti a vzala si je pod svoje křídla, aby jim dala novou šanci. Mě příjdou jako ti co: Navenek vypadají temně, chladně a nezaujatě (Cool), ale uvnitř to jsou normální poníci (Taková by mohla být z části i Luna). Takže nejsou nijak zlí jenom hrajou takové divadýlko, jinak se mezi sebou normálně baví. Navíc mi příjdou jako taková elita předci jenom je jich málo a jejich mentorem je samotná Luna. A myslím, že mezi sebou mají poměrně silné pouto, takže oni jí nezradí a chovají se k ní s úctou a Luně na nich veilce záleží.
Páni, ty jsi mě dokonale popsal Pinkiesad2
Myslíte, že shadowbolts vůbec existujou? Pokud vím, tak to byl výmysl Nightmare Moon jak oblbnout Rainbow Dash, aby zradila svoje kámošky. A jednou se v tom jejich kostýmku objevila RD (irony) při nightmare night...

K jejím dalším služebným: ačkoli tu teorii chápu, tak je nepovažuju za okraj společnosti, který dostal druhou šanci. Co se týče těch pegasů, tak to bude normální část armády, která doprovází a stráží ty nejvyšší equestrijské ústavní činitele (uff, to mi nejde moc z huby Applejackconfused) . Jen v případě, kdy doprovází Lunu, jsou vystrojeni tak, aby s ní ladili. Nebo možná armádní velení vybírá tmavěji zbarvené poníky přímo z tohoto důvodu. Pinkiesmile
Jinak to asi nebude žádná temná sorta, která by byla něco extra. V soukromí určitě žijou normálním životem Pinkiesmile. Ale třeba nás tvůrci seriálu ještě nečím překvapí.

K té elitě: neznám poměry v Equestria army, ale tipnul bych si, že ke královským sestrám budou přidělováni jen ti nejlepší z nejlepších, tzn. nejvěrnější a nejspolehlivější vojáci s nejlepším doporučením. A určitě to pro dotyčné bude velká čest a pocta Raritywink
Nevím proč, ale já si Lunu zafixoval tak, že ona dává tu poslední šanci... sice né skrz růžové sady, ale s nadějí... A tím extra jsem myslel výcvik, předci jen když vycvičíš skupinu poníků a celý oddíl armády tak jednotlivě ten z té skupiny toho dokáže víc... Např. v Assasin's creed tam byli zabijáci a armáda a ten zabiják by toho vojáka sejmul mrknutím oka....
Shadowbolts samozřejmě neexistujou. Byla to převtělená NMM. Tak mě napadá, že proměna v několik poníků asi bude hodně pokročilá magie,co? A jak složitá asi může bejt přeměna v obláček fialovýho kouře? Dezintegrace těla a následný zhmotnění se do čehokoliv někde jinde určitě nebude nic jednoduchýho. A to si v tom stavu uchovává vědomí a smysly (minimálně zrak a sluch). Dokonce jako obláček dokázala utrhnout kus kopce a za letu se jako trn vrazila do tlapy Manticory. Když nad tím ale tak přemýšlím, tak i hříva NMM/Luny a Celestie je taky jen obláček. Jen na konci S01E02 měla normální hřívu a tělo hříběte. Teď vypadá o dost starší. Co když se alicorni rodí jako velmi nadaní jednorožci? Se svým tělem si očividně můžou dělat co chtěj a vysvětlovalo by to i jejich nesmrtelnost nebo extrémní dlouhověkost. Sombra by si křídla určitě dokázal přičarovat, ale s tím jakou používá magii je nepotřebuje. Prostě pod sebou nechá růst krystaly, což je určitě o dost složitější a efektnější.

Dáme dohromady jaká kouzla v seriálu použila Luna? Mohli bysme její výkony porovnat s tím co v seriálu zatím předvedla Celestie. Stejně sou ale schopnosti obou minimálně porovnatelný s jednorožci nejvyšší úrovně. Stačí se podívat, co dokázal amulet alicornů v Magic Duel. Trixie zrušila několik kouzel najednou, ovládala počasí, použila věkový kouzlo... Cadance s Lunou zdá se dokážou věkový kouzlo použít samy na sebe.

[Obrázek: gamer_princess_luna_by_up1ter-d5mk6it.png]