Bronies.cz

Úplná verze: Luna Club
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.

MBite

No blue storm má pravdu, ak by ju pričasto dávali tak by to stratilo to ono čaro. To by sme potom nevrieskali "LUNA!" i pri 2 sekundovom zábere. Rainbowlaugh

A Luna spievať, to by som buď dostal infarkt z toho awesome momentu alebo by som nejakým zázrakom prežil a výskal ako 6 ročné dievčatko ktoré práve dostalo na vianoce Barbie. Rainbowlaugh

Dúfajme...
Ale jo. Pinkiesmile
Taky bych ji rád viděl, jak je v plné síle a bojuje proti někomu.

Třeba při pomoci své sestře.
Z jednoho dílu ( třeba ) : Luna v poslední chvíli odrazí paprsek magie mocného protivníka a obalí bezvládné tělo Celestie ochranným polem tak silně, že už nic nemůže pronikout a ohrozit její sestru.
Po té se Luna podívá uhrančivým pohledem na něj a za stále sílícího svitu ve svých očích mu řekne " Nikdo nebude ubližovat mé sestře. Nikdo!" a za rychlého výpadu na něj spustí ze svého rohu oslepující bílý tok mohutné energie, která protivníka zasáhne přímo na jeho tělo.
Protivník padá na zem, ale jeho obranné kouzlo je natolik silné, že je stále schopen odolávat.
" Je na čase to ukončit sestřičko" řekla už probuzená Celestia.
Její roh se začal barvit zlatavou barvou. Hlavou se přiblížila k Luně a dotkla se rohem, rohu jejího. Okamžitě se aktivoval jejich element. Sesterský element, který se při připojení Celestiiné magie zdvojnásobil v síle a tím tak vyslala na něj další vlnu.
Protivník už neměl šanci odolat a rozplynul se do zapomění.
Wow. To by byl díl co?
Myslim ze Hasbro bude mit noveho scenaristu!Twilightsmile

MBite

Stačí z toho vynechať celestiu a beriem to aj ja. Trollestia
lololololololololololololololololololoolololololololoooooooooool napiš knížku Pinkiehappy fakt bys byl dobrý Pinkiesmile
Ale já mám rád právě jejich vřelý vztah.
Obě princezny chovám ve veliké úctě a denní i noční princezna jsou velmi krásným příkladem toho, jak by se měli chovat k sobě sourozenci.

Ano. Tia sice Lunu poslala na měsíc. Ale ona musela. Musela učinit pro ni nejtěžšší věc svého života a i když to byla NMM, tak stále to byla Luna. Její sestra.

Když se z ní stala NMM a poprvé navštívila Celestii, tak s ní Tia bojovat nechtěla, ale ona k vůli Equestrii musela. Proto se pak rozhořel boj mezi ní a NMM. Celestii pak nezbylo nic jiného, než použít právě Elementy harmonie, aby ji porazila a tak nakonec s velikým žalem musela hledět na to, jak její sestra Luna je poražena taky. Nicméně toto jsem nějak udělal v jednom dílku Luna Story. Tady začíná jejich boj a i konec.

http://www.youtube.com/watch?feature=pla...Cv8#t=400s
Pokud budete chtít, tak si ten příběh dejte od začátku Pinkiesmile

PS: Nicméně Lunu mám jako svoji waifu a tak předčila Tiu Pinkiesmile
ale celestia lunu poslala na mesiac lebo luna nevedela ci ma rada banany ....
dobrá teorie Rainbowlaugh
Asi nejlepší PMV Luny, co jsem viděl. Ta hudba je přímo pro Lunu.
[Obrázek: mlp_fim___luna__s_sweet_dream_by_bakki-d3gxl77.jpg]
[Obrázek: mlp___fim__sleeping_luna_by_dawkinsia-d49qphx.jpg]
[Obrázek: mlp___luna_guarding_scootaloo_at_night_b...5ovh6k.jpg]