Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 1 + 2: Princess Twillight Sparkle
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Když ho Celestia s Lunou uvěznili prvně do kamene tak mu ta póza vydržela až do začátku Return of the harmony, ke konci když ho uvěznila Twi a spol. tak už pózoval jinak.

MBite

Mal by som aj ja vyjadriť svoj názor, i keď jednoduchšie by bolo povedať že ma stačilo sledovať s akou radosťou som to pozeral v Bratislavskom stretku.

meh.. incoming text:
P.s: nečítal som veľmi predchádzajúce recenzie takže je možne že sa už niečo z mojich otázok vyriešilo

Good:
-dej: bol pre mňa v ideálnej rýchlosti, hlavne preto že tam nebola ani jedna pesnička (narozdiel od konca S3), tu pekne vidieť aký to má vplyv. Pri dobrých pesničkách si ich človek vychutnáva a neuvedomuje si ako čas letí, po 3 hodinách zistí že mešká do školy/práce Rainbowlaugh.
+žiadne okamžité riešenia problémov. Narozdiel od EQG kde každý problém vyriešili do 3 sekúnd, tak tu jeden hlavný zabral až 2 epizódy, čo je podľa mňa vynikajúce.
-humor: klasika, pohoda, tu som nevidel žiadne problémy. Nezdalo sa mi že tam bolo niečo nasilu, pobavilo ma a to mne stačí. Discord, spike, pinkie... to by som tu vypisoval metrový zoznam vtipov.
-animácia: momentálne mám stále LQ verziu takže to nehodnotím.
-postavy: OOC? Nope, až na jednu vec ale tú napíšem neskôr.
-elementy: tie sa dali nazvať okamžité-riešenie-problémov-stačí-pridať-dúhu-a-zap bolo po zloduchovi či nebezpečenstve. Odstránením sa im podarilo nájsť spôsob ako pridať niečo nové do show, ba aj aby problémy neboli jednoduché na riešenie. Uvidíme ako si poradia s nebezpečenstvom bez nich.

Bad:
-alicorn twilight: nuž môj názor stále zostáva proti. Nemôžem povedať že sa nesnažili to ako tak zachrániť, ale veľmi sa to nepodarilo. Neschopnosť správneho letu je síce pekné, a videli sme to už v EQD, ale nie v S3. Tam pekne pohode lietala bez problémov, z čoho dedukujem že sa naučí lietať tak za 1-2 epizódy, ba možno to už ani nepoužijú a bude elite rainbow dash okamžite. Taká presne istá vec sa stala s teleportáciou.
-OOC moment: síce bola myšlienka ochrániť jediného vodcu ale stále si myslím že to vyhnanie twi naspäť bola totálna sprostosť. Alebo čo, chceli poraziť zlo bez jedného elementu? Ako ich chceli aktivovať? Ninja RD kopom? Veď vždy chodili všade spolu, ako to že teraz sa rozdelili? WAT?

Manly good:
-Luna... no comment Rainbowkiss
-I keď nerád, i Celestia si zasluhuje. Jej zlé svedomie pri každom výročí, tam bolo vidno že to neberie ľahko.
-minulosť: vynikajúco to vyplňovalo dej. Každá "spomienka" vysvetľovala a dávala indície k elementom, síce posledná bola "OI, slepý, e l e m e n t y!"
-Discord: "Winter wrap up..." Rainbowlaugh


Takže hodnotenie:
"MBite, what does the scouter say about your rating?"
"IT´S OVER 9000!”
"DO YOU KNOW THAT THIS JOKE IS OLD AND YOU SHOULD FEEL ASHAMED!"
"Yes... I think I will go to my corner and cry..."


6/5
Badass seal of approval by MBite
Second place of MBites top ten episodes


*začne sa uhýbať spŕške kameňov* Oh, shi...
(25.11.2013, 10:43)Darm Napsal(a): [ -> ]
(25.11.2013, 09:32)Azuliana Napsal(a): [ -> ]
(24.11.2013, 23:59)RadlanJay Napsal(a): [ -> ]Zecora time! Zecora ma vzdycky reseni pomoci nastroje ktery nenici a nezasahuje primo do dejove linie. Je to takovy Morpheus sveta Equestrie. "She can show you the doors but you have to step through yourself!"

No já ti nevím, ale Zecora mi přijde jako Deus ex machina jak vyšitá, obzvláště v posledním díle, kde z čista jasna v té nejnaléhavější chvíli vytáhne lektvar, který může ovládat jenom alicorn. To si ho předtím schovávala pro Celdu? Rainbowlaugh

Nebo ho pro Twi míchla rychle před odchodem Pinkiesmile


Proc se v Heroes of Might and Magic vsude po svete vali super legendarni relikvie?

Proc se po 2. svetove valce nachazeji tajne skryse s poklady a cenostmi?

Proc se v Harry Potterovi nachazi 3 super relikvie vsude po svete?

Proc se v dilu s Trixxie v jednom obchode v Canterlotu nachazel Alicorni amulet jez daval nesmirnou moc ktera by nakopala zadek i alpha alicornum a navic jeste zpusobuje nesmirnou korupci?


Fantasy. Sberatelstvi. Moudrost. Tajemno.

Zecora has it all.
Konečne nové pony. V sobotu som mal taký sviatočný pocit... mal som nutkanie obliecť sa do obleku. Rainbowlaugh

Discord je ultimate troll. Celú dobu vedel, čo sa deje, ale nič nepovedal. A keďže tie rastliny boli jeho mágia, tak predpokladám, že ich mohol kedykoľvek zastaviť. Ale nič neurobil, a nakoniec dosiahol svoje: už proti nemu nemôžu použiť elementy harmónie. Hoci myslím, že keď už strom harmónie dezintegroval Discordove rastlinky, tak by kľudne mohli elementy znova vybrať. Ako povedala Celestia, strom má dostatok mágie aj bez nich.

A vôbec prečo tie rastliny ešte existovali? Keď bol Discord porazený, tak všetky jeho kúzla sa zrušili; niečo umožnilo tým rastlinám pretrvať. Alebo nepretrvali a Discord ich nanovo zasadil teraz...

Z toho, čo povedala Celestia o Lune a Summer Sun Celebration sa zdá, že toto bola prvá Summer Sun oslava odkedy sa vrátila Luna. Teda v Equestrii prebehol od začiatku prvej série len jeden rok? To bol ale dosť čudný rok: najprv upratali zimu, potom bola jeseň, potom Halloween (Nightmare Night), potom vianoce (Heart's Warming Eve). Ale zaujímavé je, že žiadna každoročná udalosť sa nestala viackrát ako raz (aspoň pokiaľ si spomínam)... okrem Summer Sun Celebration.

Na scény vyhnania Nightmare Moon a prvej porážky Discorda som čakal od druhej série... dočkal som sa; aj keď to boli iba úryvky, lepšie ako nič. Boli urobené kvalitne, zo scény s Nightmare Moon som mal filmový pocit. Som šťastný, že bola ukázaná Celestiina ľútosť nad tým, čo musela spraviť sestre. Medzi fanúšikmi sa o tom hovorilo ale explicitne v seriáli to myslím ešte nebolo.
Alicorní magii bych spíše bral jako schopnost bezpečně a vyrovnaně používat jakoukoliv magii.

To co Twily použila na očarování toho lektvaru byla na 100% temná magie.

@ Mobile
Pro mě prostě je alicorní lektvar od Zecory Deus ex machina, který z děje ční jak kost ze zlomené nohy. Tečka.
Don´t like it? Meh...
Mno po vystřízlivění z nadšení sem tam i já zača vidět nejaké ty nedostatky.. Spoustu jich promijím, ale dvě věci tu prostě zmínit musím.
1: Pardon fandome PP, ale NE! Prostě NE! V první a druhé řadě, byla Pinkie dobrá, vtipná a celkem originální, ale to co z ní udělali v S3 a obvzlášť po tom co předvedla v posledním díleFacehoof ji vidím jen jako tupého animáka ve stylu WB... Což se bohužel projevilo i v tomto jinak povedeném dvojdíle. Prostě ne.

2: Jedná se o Celestii a Lunu ve flashbacích. Zde chci vytknout jednu věc na kterou se tvůrci spíš vykašlali, než že by na ni zapoměli a to, že obě vypadali úplně stejně v době před tisíci lety, jako dnes. To opravdu neměli alespoň jiné korunky, nebo jiné ozdoby? Nebo je mohli aspoň udělad mladší. Tiu vzrůstem jako je teť Luna, nebo Cedeance a Lunu jako Twi .. škoda

OT č.1
Osobně si nemyslím, že Discord je bůh chaosu. Je to bůh a možná už dost starý bůh a tím pádem i dost znuděný, když má cokoliv co ho napadne lusknutím prstů a možná, že jen tím že si na to pomyslí.. Vás by snad už existence nebavila? Podle mě nezneužil toho, že nemají elemnty jen proto, že ho to baví je sledovat a občas se knim vetřít při řešení nějakého problému.

OTč č.2
No dobrá dvě věci. Takže ta první: Alicorní magie je to asi podle toho, že ji vymyslel, nebo vymysleli alicorni a nějakou dobu ji používali jen oni. Asi z důvodů, že to byla magie dostupná jen pro šlechtu, ale časem ji nechali naučit i obyčejné jednorožce, když se zjistilo, že silně kazí charakter, tak ji asi zase zakázali.

a ta druhá: Ten fialový elixír, který přinesla Zecora byl vytvořen zřejmě z bylinek, minerálů a dalších přísad, které pocházeli z EF. V oněm elixíru byli jisté molekuly (neznám jejich přesné složení), které reagovali s onou alicorní magijí, která vydává unikátní hipergama záření. Proběhl blíže nepopsaný chemický proces, jenž onu tekutinu přeměnil hipergama zářením, což jí dodalo zvláštní účinek jenž propůjčoval alicornů schopnost vidět útržky minulosti, které zrovna potřeboval vidět. Vedlejším účinkem této reakce bylo to, že naprosto přestala pohlcovat jakékoliv světelné záření z viditelného spekta. Čímž došlo ke zbarvení oné tekutiny do běla. Žádné mléko ani nic jiného, HOTOVO TEČKA! Twilightblush
Bezva, internet je zaplavenej nejen žezlem, ale i nsfw sračkama zasněný slintající Pinkie, Twilight pijící lektvar (...) nebo Luny a Celestie spoutaný těma výhonkama... Úchylové pracujou docela rychle...
Naprosto epic episode!! RainbowlaughD úžasný Rainbowlaugh moc se těšim na další :3
Docela se bojím, že když je teď z Twily alicorn, že už ty díly nebudou jako dřív, nebudou řešit sebemenší problém že neodepsala Celestii včas a tak Unsuresweetie ale je fakt, že malá změna my asi moc neublíží Rainbowkiss
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20