Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 1 + 2: Princess Twillight Sparkle
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Stou propracovanou animací (stíny reflexe ) to zas nebude tak horké..
podle mě to je lákadlo- Postupně se to vrátí k té jednoduší paletě.

Já se ptám.. Kdy budou titule? Pinkiesmile Přeci jen všechno sem nepostřehl..
Avatar strom -Strom harmonie.
Epizody nadherne jen mi neni jasne proc Twily pouzila Sombrovu cernou magii na lektvar o kterem Zekora rekla ze reaguje jen s alikorni magii,.Sombra byl preci jen "obycejny" jednorozec
No jo to mi taky vrtá hlavou.
A co když nebyl?
To s tou alicorn magií bylo opravdu divné. Ale nevzpomínám si, že by tato magie byla označena jako Sombrova nebo černá. A je divné, že ji Twilight byla shopná použít, když ještě nebyla alicorn.
To je taky jedna věc, co by měla být více osvětlena. Proč musela použít tenhle typ magie? Když ji používal Sombra, nemůže být výhradně alicorní. Myslím, že je to temná magie.
Podle toho, co jsme viděli v Crystal Empire myslím, že tento druh magie se dá použít jenom, když přitom myslíte na nějaké negativní zážitky, které vyvolávají negativní emoce (nenávist, smutek, strach, ...). Však Twilight se musí dost koncentrovat, aby to zvládla.
2Terodeness a RadlanJay:
No, možná by se stálo zamyslet nad tím, co od seriálu očekáváte. Když pomineme pár opravdu vyjímečných kousků, stojí dle Vás celá FIM za hovno, protože většina připomínek se týká celého FIM, ne jen dvoudílu S4.
Větší sranda je, že máme opět rozbitý fanfic, tři čtvrtě teorií o historii jdou do háje (ne, že by to nikdo nečekal) a nikdo neví, jaký je vlastně původ onoho stromu.
Ale zase na druhou stranu, pokud jsem to pochopil, tak už se většina problémů nebude moci řešit způsobem ála Hirošima, Nagasaki (vás vážně neštvalo, že se na všecho používá ultimátní zbraň?).

A pokud jde o mou samotnou reakci s dvoudílu:
Bože ty zuby! Miluju ty zuby!
(24.11.2013, 01:25)RadlanJay Napsal(a): [ -> ]
Už jsem zmínil, jak otravné byly Spikeovy gegy? Ne? Spikeovy gegy jsou otravné.

(24.11.2013, 08:02)Terodeness Napsal(a): [ -> ]Zápory:
- Spike je drak a ne šašek....

No, pokračujeme v trendu "Spike-obnoxious comic relief"... :/ Forgive me if I withold my enthusiasm...

Ad jednoduchost děje:
To nemusí být naškodu.
Když sundáte nostalgické brýle, tak úplně první dvojdíl je dějově tak jednoduchoučký, až to bolí...
Heck, všechny "otvírákové" dvoudíly jedou podle třeskutě originálního schématu "problém-problém se dá vyřešit pomocí magického předmětu (Elementy Harmonie, Křišťálové srdce, Prsten, Relikvie Smrti...)-quest-překážky během questu-získání magického předmětu-poražení záporáka/vyřešení problému pomocí magického předmětu".
To, co to dělá zábavným, je zbytek (plně využito u Return of Harmony).
(24.11.2013, 01:25)RadlanJay Napsal(a): [ -> ]1 -Už jsem zmínil, jak otravné byly Spikeovy gegy? Ne? Spikeovy gegy jsou otravné.

2 -Zecora má ve svém repertoáru lektvar, který může použít jenom Alicorn. Jak tedy tuší, co dělá, když ho může použít jenom alicorn? No dejme tomu, ale ta břečka nemusela vypadat jako sperma.

3 - Myster box. wow, vážně? Zaprvé to tu už jednou bylo, za druhé... je to prostě laciné.

1 - "Hej, jenom dělám co mi bylo dáno do scénáře, sám bych jím to narval do pod-ocasí, ale krom toho co mi jiného zbývá než hrát svou roli?" moustache

2 - Jak to myslíš? Pinkiecrazy qnsfw/qsfw:
[Obrázek: tumblr_mwqdd4C8uG1r7u9pzo1_500.png]

3 - S tím musím souhlasit, říkal jsem si to samé WTF když "to" vypučelo.

A ještě dodatek: Twi se odtrhne od party, jelikož je "méně funkční" adventurka než byla předtím?
Kvůli tomu, že ještě neumí zacházet s křídlama? Proč se tedy na ně spoléhá, proč prostě nepoužije svá kopyta stejně, jako je používala odjakživa, když mane6 vyrážely do akce?!
Ano. Moje první myšlenka po změně zbarvení toho lektvaru byla také..... sperma. Nevim pročTwilightblush Né mlíko, ne koktejl... Ale na druhou stranu. Proč bílá? Proč se to nezbarvilo třeba do zářivě modré, nebo do zlaté barvy? To tvůrci možná trochu přehnali s vyhoupnutím seriálu pro vyžší věkovou kategoriji Pinkiehappy
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20