Bronies.cz

Úplná verze: Pragoffest 2014
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Smazán OT, prosím netahat takové věci do srazového tématu.
Crysisak: Ohledně toho kdy se bude končit, oficiální program končí kolem 24:00 s poslední přednáškou, pak se ještě může pokračovat hraním her, pokecem a podobně třeba v bufetu, to už je na každém podle toho kdy chce jít spát, popřípadě kdy musí jet domů.
I když PragoFFest není primárně hudební akce, rád bych vás znovu poprosil, zda byste vzali nástroje, a to zejména ty, které se hodí jako podkres společného zpěvu.
Především bych tedy prosil o kytary a klávesy.
Bylo by pěkné, pokud byste si vytiskli i noty, a to i pokud se vy sami na ty písničky necítíte. Bude okolo vás spousta dalších broníků, kteří by si třeba rádi zkusili zahrát pár not, ať už mezi přednáškami, ve spacích místnostech (ano, místnostech; z Froldova příspěvku vyplývá, že naplníme celou jednu třídu + kus další) nebo jen tak na chodbách.
Noty můžete najít zde: Everypony Sings
Já sám vezmu tři zobcové flétny a noty, co jsem měl na Conaoke.
Ti, co by neměli možnost tisku, poprosím, ať mi napíší PM či sem do vlákna jaký budou brát nástroj a já ty noty vytisknu.
Ti, co vezmou nástroj a nestydí se napsat bych poprosil, aby napsali, co berou, abychom se měli nač těšit!
Nástroje, které se budou účastnit:
  • 3 zobcové flétny

Další věc, o které bych rád rozpoutal diskuzi, jsou poutací plakáty, které se budou lepit na všechny dostupné plochy přímo na místě. Jeden návrh rovnou předložím:
[Obrázek: 300px-Pinkie_pie_s_1984_by_risenlordm-d3lk93x.png]
@Iluzon: Letaky - bacha at se to neprezene Raritywink Jen na mista ktera k tomu Vasek urci a kde se s tim neodlipne kus zdiva Rainbowlaugh

A tez bych dal vice prostoru Mane-6.. s Pinkie a tzv. ruzovym ponikem uz nas ted vsichni asocijuji pritom je spousta dalsich kteri si zaslouzi sanci. (viz. interview z minuleho kde si vsichni mysli ze ta show je jen o Pinkie pie.. bylo by super tohle vylepsit Raritywink )
Letáků prosím podstatně míň než bylo loni. Vím od ostatních účastníků že to považovali za přehnané, ale přimhouřili očko, protože to byla naše první akce na PGF. Letos už by byli při pony spamu takového rozsahu naštvaní. A my fakt nechcem, aby se na nás ostatní fandomy koukaly skrz prsty. Takže jo, něco málo kolem místnosti, něco na sloupy a dost.

Pokud jde o hudbu, jsi si jistý že to bez předchozího secvičení dopadne jinak než na Karaoke? Stejný důvod jako s letáčkama. Nechcem proti sobě poštvat celý PragoFFest Twilightsmile
A rozhodně se vyvarovat takových nápadů, jako lepit plakáty na záchodové dveře a tak podobně. (Mám dojem, že na začátku tématu tu ten návrh byl). Přesně ja říká darm, jen pár plakátů kolem nás a kde to Vašek dovolí.

A k té hudbě. Pozor, tohle není Karaoke a VPS, kde jsme měli pro sebe v podstatě celý areál. Tady je třída a deset metrů od toho už je jiná, kde bychom je mohli rušit.
Chci se zeptat ještě ohledně přespání? Tam se platí za přespání ve spacáku ,ale když chci spát na podlaze. Zato se platí? Nebo když si vemu svůj spacák???? Doufám ,že není potřeba se bát krádeží. Děkuju za odpovědi.
Pokud tam chceš přespávat, musíš to napsat v registraci, musíš to zaplatit a musíš si napsat, kde chceš spát (jakože s kym). Pokud to tak neuděláš, nebudeš tam moci přespat a budeš muset jít jinam.

Sójový lecitin

Když přijdeš do hotelu a řekneš, že pokoj nepotřebuješ, že se vyspíš na podlaze, tak tě poženou. Platíš za pronájem osobního prostoru.
Aby bylo jasno, spani v spacaku == spani ve vlastnim spacaku Pinkiesmile
Diskuze rozjeta, mission accomplished! Flutterryay
Já mám prostě Pinkie rád, no Pinkiehappy . A ano, záchod jsem navrhoval já. Samozřejmě, pokud by to Vaškovi a jeho týmu vadilo, tak ne, zlá krev nám kvůli vtípku nestojí. A je pravda, že Pinkie je pro non-bronies nejtypičtější a nejvíc nepochopený poník. Ale zas to nepřehnat s background ponies, přeci jen, ty zas nikdo zvenku nezná. Naopak, už jsem slyšel o lidech, kteří se před zhlídnutím seriálu zabývali jen fan tvorbou a pak si říkali: "Kde je propána Vynil? A Octavie? A Lyra? Bonbon? Derpy???"
Co se týče hraní v akváriu, tak v přímém okolí třídy nejsou, i když by to mohlo rušit hraní na konzolích. Jedna kytara by asi tolik nerušila, sborový zpěv už asi ano, ten bych dal jen občas. Ve třídách přes den by to nemělo vadit, večer je třeba samozřejmě třeba brát ohled na to, že se vyskytují i tací jedinci, kteří pročprocelestiinunohu chtějí i SPÁT, takže na ně je třeba brát ohled. Já osobně jsem vždycky usnul vyčerpáním, i když se okolo třeba svítilo, hrálo i klábosilo ostošest. Samozřejmě, pokud by se někdo přišel zeptat, zdali by nemohlo být možné být potichu, tak je třeba na to brát ohled.
A hraní na Conaoke? To jsem osobně brál jako success, neb se pár poníků, kteří si v místnosti hráli na kytaru přes den našlo. To, že někoho večer napadlo, že mně v ponožkách bez cosplaye vytáhne od DDRka hrát s nesourodou skupinou VELICE odlišných nástrojů něco, na co jsem ani neměl NOTY, rozhodně nebylo v plánu. Na to, že jsem si noty črtal za pět minut na papír, jsem naši produkci nakonec bral jako vcelku úspěch. O společném nacvičení a hraní jsem přemýšlel, ale došel jsem k tomu, že není možné to zorganizovat tak, aby to stálo za to. Zvlášť, pokud bych to měl organizovat já. Neboť by všichni museli jet za tubou. To, že tuba jede za někým, se stává při speciálních příležitostech Ajsmug .
@Crysisak: platí se za vstup do spacích místností, kam si přineseš vlastní spacák a můžeš si tam i odložit věci. Podmínky se od posledního FFka zpřísnily, tudíž by ke krádežím vskutku docházet nemělo. Nemusíš psát, s kým chceš spát, pokud však chceš mít zaručenou místnost s ostatními bronies, napiš, že chceš spát s Froldou.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47