Bronies.cz

Úplná verze: Pragoffest 2014
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Diskuse možná rozjeta, ale já ti jí téměř utnu.
Vylepování plakátů ve velký míře nebude. Řek bych tak max 10-15 plakátů na celou školu a i to je hodně. Loni to bylo stylem "haló, jsme tady" ale to letos nepřichází v úvahu. Nechceme si proti sobě poštvat celý PGF. Víme co se podařilo Minecraftu.
A čistě za sebe říkám, že jestli někdo bude lepit Pinkie is watching you na záchody, tak bude mít co dělat s rozzuřenou Applejack.

Hudba: Sorry Iluzone, ale hraní kdekoli mimo přednáškovku nepřichází v úvahu. O přestávkách v programu (těch hodinových!) by se to asi dalo zkousnout, ale ne kdykoli jindy a kdekoli jinde. V žádněm případě žádné hraní ve třídách. Můžu garantovat, že i když si myslíte, že v tuhle dobu nikdo nespí, tak spí. Jo a nemáme akvárko, ale o trošku menší místnost kousek vedle.
ahoj potřebuju poradit rodiče mě nechtějí pustin na pragoFFest co bivh měl asitak udělat
Doplním Toma, který velmi přesně napsal můj názor.

Plakáty - jak jste si mohli na FF všimnout, tak pony plakátů mimo naší přednáškovou místnost bylo naprosté minimum. Několik směrovek k přednáškovce, jeden na spací místnosti. A spousta uvnitř naší přednáškovky a spací místnosti. Tímhle způsobem to bude i letos. Máme mezi fandomy slušnou reputaci, ale stále existuje část lidí kteří nás moc rádi nemají. To je jejich věc, ale dokud jim nebudeme naší zálibu cpát až pod nos, tak se nic nestane. A hádejte, jak asi zareagují, když najednou po celém PGF (opět) budou tuny pony plakátů. Jistě, bylo by to krásné a nám by se to líbilo, ale trošku ohleduplnosti vůči ostatním účastníkům conu.

Takže plakáty jen k nám do místností a nikam jinam. Všechny zbylé plakáty po celém PGF budu vylepovat jen já a Tom (což budou jen směrovky).

Co se týká hudby, platí to co píše Tom. Na FF to šlo krásně - hrát uprostřed dne na ulici kde to nikoho neruší je pohoda. Ale uprostřed školy to opravdu ideální není Ajsmug

P.S.: Kdo vylepí Pinkie na záchod, bude jednou Pinkie do záchoda hozen Rainbowlaugh
(20.01.2014, 21:21)naxík Napsal(a): [ -> ]ahoj potřebuju poradit rodiče mě nechtějí pustin na pragoFFest co bivh měl asitak udělat

Je ti 13, je celkem logické že mají strach. Zvlášť když je to v Praze. Vysvětli jim, že se jedná o velkou akci s dlouholetou tradicí bez jakýchkoliv problémů (a spousta účastníků je mladších než ty, zejména Crafftcon). Můžeš bez problémů vzít někoho z rodičů, leč vstupné není pro tuhle variantu příliš příjemné. Asi se bude hodit, pokud budeš mít nějakého kamaráda, co pojede s tebou. (já takhle jezdil na cony od 12 let)
OT: [spoiler: Sorry, že to píšu znovu, ale nějak se to přehlédlo]
Jakou spací místnost mají bronies?
Jaké je tedy stanovisko ohledně nástrojů - má cenu tahat kytaru, nebo ne? Každý den strávím cestováním hodinu a půl a navíc budu mít cosplay, tak bych alespoň ocenil možnost úschovy přes noc u někoho, komu můžu důvěřovat, že mi ji pohlídá.
Bronies mají spací místnost s Froldou.
A jo, kytaru vem. O to, že by se jí něco stalo se neboj, když si ji schováš v Brony místnosti, tak by se nic stát nemělo. Mají být přísné kontroly zda člověk vážně patří do té které spací místnosti.
Iluzon: Jestli začneš vyhrávat ve spací místnosti přes den, tak tě dospávači vynesou v zubech
Jinak ten váš orchestr by si měl uvědomit jednu zásadní věc:

"Spacák Plus ve třídě
Přímo v Modré škole: Místo cca 2,5 x 1 m pro vlastní spacák a zavazadla ve třídách ve 2. a 3. patře."


Pokud je nás opravdu už plná třída a lidi si přinesou i hudební nástroje, tak nejenže tam nebude k hnutí, ale při nočním přeskakování lidí při cestě na záchody / půlnoční svačiny / sprchování, by se mohlo stát, že vám to tam někdo rozšlape
Nejsem si jistej, jak moc je tahle pozvánka relevantní, takže to raději hážu pod spoiler. Pinkiesmile

Přátelé a kamarádi!

Tímto vás srdečně zvu, abyste se přišli ve volných chvílích podívat na "extra program" MatFyz EXPO, který se na Pragoffestu bude konat v pátek a sobotu v časech vždy od 10 do 22 hodin (vestibul). Zhlédnout a vyzkoušet si zde můžete různé zajímavé a zábavné fyzikální experimenty na témata "levitace", "perpetuum mobile", "vidění neviditelného" a mnoho dalšího.

Já osobně bych se měl u stánku vyskytovat vždy od 10 do 16 hodin, ale nebojte se, i kdyby jste na mě zrovna nenarazili, určitě vás obslouží některý z mých milých a přátelských matfyzáckých kolegů. Rainbowlaugh Budu se na vás těšit!

Jinak já se s trochou štěstí přijdu podívat na poníkovský program během sobotního odpoledne a večera, na což se už teď těším jako Rainbow Dash na další díl Daring Do. Rainbowkiss
OT?:
Napadla mě taková akcička: Najdeme někde na Crafftconu Smusu (možná FlyGuna) půjdem k němu pro podpis a fotku, ale v cosplayích! Chápu byl by to pro všechny šok, ale jako poctu k bronymu, který nás do této komunity nasměroval mi přijde jako good idea.
A ještě by šel doprovodný kameraman a fotograf
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47