Bronies.cz

Úplná verze: Pragoffest 2014
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Tak jedu na sobotu *yay* očekávejte Trixie s amuletem alicornů Twilightsmile
Teď mě náhodou napadlo, když budete mít možnost, tak zkuste v sobotu promítat nový díl 4. série v 16:30 z nějakého streamu
Edit úvodního příspěvku. Přidána informace o slevě na vstupném při účasti na celém conu a link na post s letáčky.

Zároveň mě už oficiálně můžete bombardovat dotazy. (A prosím bombardujte , Corwin nestíhá, tak ať ho zbytečně nestresujeme Pinkiesmile ) Byl jsem jmenován Corwinovým zástupcem Facehoof
Tak jsem se teda taky (skoro) zaregistroval. A na (skoro) celý fest, yay! Rainbowlaugh
Tak úspešne som sa zaregistroval yay ! Teším sa keď vás všetkých znovu uvidím.
Tak to nakonec vidím jen na sobotu + neděli (čtvrtek a pátek mám školu). Nebo jsou snad nějaké prázdniny o kterých nevím...?

Ano, jsou prázdniny Rainbowlaugh Štěstí že mě to napadlo, jinak bych si na ten pátek nekoupil lístky Pinkiesmile
Mno, pátek jsou pololetni a čtvrtek to je jen večer Pinkiesmile Je to naplánovaný tak, aby to školáci bez problémů stihali.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Bez problémů stíhali? Tos mě pobavil Rainbowlaugh
Ve čtvrtek končíme v 17:05 (takže bych tam mohl být až cca kolem sedmé) Pinkiesmile
Je vůbec někde napsáno od kolika do kolika hodin to každý den je?
Ve ctvrtek je to myslim od peti, v neděli taiy zhruba do peti. Prednasky jsou myslim cca do 11, ale pak je mozno si jeste uzit program, ktery pokracuje hlu boko do noci, a to jsou predevsim roleplaye, ltere timto hluboce doporucuji. Novackum jako skvelou moznost seznamit se s touto uzasnou hrou i pokrocilim jako moznost zahrat si nejruznejsi systemy, jake dosud nehraly. Rpg nejsou jenom Draci doupe, ale i Strepy Snu, Shadowrun, Stiny Imperia a dalsi.

Sent by Ponyriffic Binary Hoofwriter
Vůbec netuším kdy, ale vím, že dorazím aspoň na jeden den v závislosti na tom, jak bude vypadat program. Patrně pátek nebo sobota.
Se slzou v oku musím však oznámit, že nejsou finance na materiál ani možnost sehnat šicí stroj, takže avizovaná Fluffle Puff nebude. Pfffpppbt Raritycry Čekejte Derpy a/nebo Photo Finish.

A nebo mi možná fakt jednou hrábne a dorazím v civilu.
Citace:Ve čtvrtek končíme v 17:05 (takže bych tam mohl být až cca kolem sedmé)
Však to je akorát. Jestli se nepletu, tak ten "program" který vlastně ve čtvrtek spočívá jen ve skamarádění se s ostatními začíná v 18:00. K tomu krátká fronta... Aspoň nebudeš mít žádný prostoj. Čas je to jediné, co v životě nelze získat Twilightsmile