Bronies.cz

Úplná verze: Můj příběh s obrázky
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Výtečně, teď, když jsem to nyní viděl i s obrázky, tak mohu konečně reagovat.

Eugene, myslím, že mohu hovořit za nás všechny, když řeknu, že jsi vzorem a inspirací pro nás všechny, kteří neumí kreslit tak dobře. Našel jsem tu mnohé ponaučení a podpořil si ve mně tu hlodající jiskru, která zažehla v plamen, abych cvičil více a pracoval na sebe mnohem tvrději.

Mockrát ti děkuji Pinkiesmile
Ahoj, ani nevíš, jak rád tohle slyším - tohle je pravý účel tohoto vlákna, aby lidi motivoval.

Těším se na tvoje pokroky! Pinkiesmile
:O wooooah , jakože....wááh....to je mega ultra libový
Po nějakém čase tady opět něco málo přihodím, tentokrát návod! No, tak trochu...

Návod:
[Obrázek: H05tPFp.png]



Pořád kreslím denně, teď spíše lidi, hlavně se snažím pochopit strukturu tváře a konstrukci těla - tough stuff. Ale čas od času si nějakého poníka nakreslím, na odreagování. :)

Malá ukázka, aby tu nebyl jen návod.
[Obrázek: nQHRa8d.png]
[Obrázek: n6eeJDt.png]
[Obrázek: GtqCeRD.png]
Tak snad nevadí, když k tomu zase napíšu pár slov, přestože sám nekreslím, ani to nemám v úmyslu. Pinkiesmile

Jednak musím ještě jednou vyjádřit obdiv nad tvou každodenní pílí a neustálou snahou se zlepšovat. V tomto směru jsi velkou inspirací i mně, a za to bych ti rád poděkoval.

Zadruhé vím, že vybudovat si svůj vlastní styl (v jakémkoliv umění) není snadné, a zatímco spousta jiných umělců by jej považovala za své výrobní tajemství, ty s ním jdeš do světa a pomáháš začínající tvůrcům. Za to ti tleskám.

Nakonec nemůžu přestat obdivovat tvé kresby, byť jde většinou jen o náčrtky. Mají nápad, jsou dynamické, živé, a z postav na nich je cítit směsice emocí - to tvorba velkého množství známějších umělců (ve fandomu i mimo) postrádá.

Chápu, že nespadám do cílové skupiny, pro kterou tohle děláš, ale přesto si tvé příspěvky velmi užívám. Budu se těšit na další. Twilightsmile
Nevadí, jsem rád za každého, který si z toho, co tady vkládám, něco odnese. Pinkiesmile

A protože pořád děkuji a už je to ohrané, nechám protentokrát poděkovat Applejack.

[Obrázek: Np97R5l.gif]

Teď vážně - děkuji  za tvoje dobrá slova, vážím si jich, avšak nemyslím si, že mám vlastní styl (zatím), na to kreslím příliš krátkou dobu.
Jsem rád, že se ti zdají moje kresby živé s emocemi, o to mi jde nejvíc, experimentuju, místo jednoho barevného poníka nakreslím třicet skicek, čím více toho nakreslím, tím lépe pro mě. Škoda, že jsem začal kreslit až před rokem, už jsem mohl být dále...

Závěrem sneak peek k dalšímu tutoriálu:

[Obrázek: vxWndvI.jpg]
(chybí křídla, není alicorn Pinkiesmile )
Tak tohle je prostě bomba! Rainbowlaugh
Chtěla bych mít tolik motivace a času na kreslení jako Ty. Zlepšení je vidět ihned a ten zápal proto... (ugh, tolik póz jsem snad v životě nenakreslila Rainbowhuh) musíš mi říci, kde tu motivaci bereš, protože tohle je přesně to, co potřebuji (a nebo mi nějakou dát Rainbowlaugh)
Jen mě trošku překvapuje, že tu vidím více digitální volby než té na papír, tak bych se chtěla zeptat, zda ses anatomii a celkovou konstrukci učil na papír a nebo ses o z větší většiny učil na počítači těmi různými skicy?
Mimochodem, proč nejsi rád, že si založil tohle téma? Spoustu lidí to určitě motivovalo něco takového Pinkiesmile
Je hezké když se člověk snaží a dá do toho ten čas ač si není jistým, zda výsledek bude stát za to a zda to není jenom ztráta času, všechny začátky  kreslíře jsou těžké, ale Ty ses koukám přes to dobře prokousal, máš můj obdiv. Rainbowkiss
PS: Moc ráda bych viděla víc z Tvé tvorby, ukládáš si ji někam pro veřejnost? (např. DA, dropbox...)
Ahoj, díky za Tvá slova, co se týče póz, nakreslil jsem jich o dost více, ze začátku jsem kreslil pouze na papír (neměl jsem žádný grafický tablet), v začátcích jsem se soustředil na poníky, snažil jsem se je rozebrat na základní geometrické objekty (koule, válce, krychle) a zjednodušit formu, abych je dokázal nakreslit co nejpřesněji (projekce 3D prostoru na papír je velmi zrádná). Od minulého prosince kreslím dost digitálně (jak skici, tak barevné obrázky).

V podstatě pro mě není rozdíl mezi kreslením na tablet (Cintiq má vlastní display pod kreslící plochou) a na papír. Obvykle to střídám, když jsem frustrovaný z výsledků nebo mimo Cintiq.

Nevím, když se zpětně dívám na to, co jsem tu vložil, brr. Rainbowlaugh Ale pokud to motivovalo někoho ke zlepšení, jsem rád.

Co se týče motivace, vždycky jsem se chtěl naučit kreslit, jen chybělo mít co kreslit a od čeho se odpíchnout, pak přišli roztomilí pasteloví poníci a já to musel zkusit a v současné době jdou poníci do ústraní, teď se soustředím na lidskou figuru (což tady ukazovat nebudu, jen poníky + je to NSFW). Co bych doporučil je najít si oblíbeného kreslíře a snažit se k němu přiblížit, je to dost frustrující a náročné, ale já už to tak mám rok a půl a pořád kreslím. Pinkiesmile S každým hotovým obrázkem (pózy, studie) jsem o malinký kousíček dále a to mě žene kupředu (většinou), čím více kreslím, tím více mi docházejí různé vztahy a souvislosti, nemůžu se dočkat, jak budu kreslit třeba za rok - dva.

Většinu toho, co nakreslím, nikdo kromě mě nevidí, vyhovuje mi to, 90 % z toho jsou podprůměrné skeče, ze kterých se snažím něco naučit. Ještě potrvá, než to bude stát za něco. Pinkiesmile

Ještě jednou Ti děkuji a jelikož jsem tady už dlouho nic nepublikoval (další návod odložen na neurčito), dal jsem pár obrázků do alba na imgur ZDE. Nelekněte se prvního obrázku, měl jsem slabou chvilku před narozeninami. Pinkiesmile
Ten tvůj příběh je úžasnej, málokdo to takhle pro ostatní shrne. Chtěl bych bejt jako ty :-)
Rozhodně se mi tvoje tvorba líbí čím dál víc, hlavně, co jsi zesvětlil stíny. Nedá mi to ale, musím se zeptat: Snažíš se kopírovat něčí styl? Připomíná mi to totiž KP-ShadowSquirrel
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20