Bronies.cz

Úplná verze: Můj příběh s obrázky
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Můj ty smutku, to je tak úžasné.

Díky díky a ještě mockrát díky Raritystarry
Já nemám slov...

"Princezna" Crimson je naprosto úchvatná! Věděla jsem, že tvoje práce bude kulervoucí, ale tohle mi vyrazilo dech!

(Ta mašlička na ocásku je strašně awesome)

Jen se zeptám, jak tě napadl zrovna tenhle kostým/šaty?
Maluješ moc krásně Pinkiesmile
Prvně máš u mě obdiv za tvou odvahu otevřít 10 slotů! Já bych tohle nedovedla stihnout Rainbowlaugh nebo alespoň ne ve zdraví.

Za druhé asi už chápu tvůj struggle s malováním. Máš totiž strach opustit lineart a tak se ve tvých obrázcích bijí tvrdé kontrastní čáry se snahou o vzájemné prolínání barev. Pokud chceš ještě dát malování šanci, doporučuji ti aby si se naprosto odvázal a zkusil scénu už od základu tvořit z ploch a ne z linií. Podle toho jak sleduji tvou tvorbu je tohle něco, co si ještě nezkusil a můžu tě ujistit, že když tomu přijdeš na chuť je to vážně velká zábava, protože se ti otevírá svět plný experimentů s barvami a tvary Ajsmug

Je tu ale i možnost že by si se ne úplně oprostil od ostrých hran a zkusil dotáhnout o něco dál styl, kterým si namaloval request pro Baterku. Ten je jediný, kde tolik nekřičí poník oproti pozadí a všechno působí jako harmonický celek. Hodně tomu napomáhá i světlo.

Tohle jsou všechny mé postřehy k tvé tvorbě, doufám, že ti k něčemu budou Twilightsmile a rozhodně si ušel už obrovskou cestu ve svém studiu anatomie. Těším se až uvidím kam se posuneš dál Pinkiesmile
Díky za feedback, Mácamane, Baterko, Froldo, Azuliano, AjdrianPony a Vlče! Pinkiesmile

Azuliano, hned z počátku jsem si tak nějak představoval tvoje OC s korunkou na hlavě a oděné v šatech, detaily (barvy, tvary, styl) jsem vymyslel v sketch fázi a pak při barvení.

Vlče, díky za příspěvek, máš naprostou pravdu, lineart je moje jistota (proto jsem ji zvolil u všech requestů), malování je moje velká slabina, ale pracuji na nápravě. Jak píšeš, moje tvorba byla a je ryze ilustrativní a s malováním se nemůže ani pozdravit, nicméně moje frustrace a nedostatky v malování pochází právě z neznalostí co se týče teorie barev, hran a formy toho, co kreslím. Na tom se snažím zapracovat a další pony update tady to snad dokáže.

Je toho vcelku hodně, na co se chci více soustředit - portréty a anatomie lidí, malování a kompozice, no dám se do toho. Rainbowlaugh

Díky moc všem a pěkný večír.
Hmm... když se tak dívám tak je tu 7 obrázků (luxus BTW), znamená to že máš ještě 3 místa volná? Rainbowlaugh
Myslel jsem, že to tímhle uzavřu (čekal jsem pár dní, jestli se ještě nikdo neozve, abych je postnul najednou a zbytečně tu nespamoval), ale slíbil jsem 10 requestů a ano, tři místa jsou stále volná.

Jestli máš přání, napiš mi ho do zpráv, ať mám přehled a já ho co nejdříve zpracuju.
Už na tom pracuji. Pinkiesmile
Ty jo, to je úžasný!
No, teda klobouk dolu kamarade.

Predne mockrat dekuji, ze si se meho requestu ujal a musim rict, ze si to zvladl mnohokrat lepe, nez jsem si to predstavoval. Kdyz jsem ti daval vicemene volnou ruku, mel jsem malinko strach, co z toho muze vzniknout, ale fakt si mile prekvapil a celkem jsem moc spokojen. Byla cest si nechat namalovat obrazek od Tebe  Twilightsmile

Napsal bych ti k tomu i nejakou tu kritiku, ale rika se darovanemu koni na zuby nehled, ze? Rainbowlaugh  I kdyz ona by v podstate stejnak byla prevazne pozitivni. Jeste se k tomu ale dokopu a napisu kdyz me neco uzitecneho napadne.

p.s.: Reaguji na odpoved od Vlcete. Osobne mi tento styl kontrastnich obrysu k jeho obrazkum celkem dost sedi. Dava tomu ten spravny Cartoon feel, ktery k serialu proste patri. (Znate Borderlands?). Ano je pravda, ze to docela ulehcuje zivot, ale to na hodnote obrazku nijak neubira. Treba i na carach by mohl mozna nejak zapracovat, pokud by sam chtel.
Rozhodne timto ale nechci rict, ze malby bez obrysu nejak odsuzuji. Vsechna cest lidem co to dokazou. Pokud se treba v pristich requestech rozhodnes zkusit jen malovat, Go for it! 

Thanks again.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20