Bronies.cz

Úplná verze: PragoFFest 2016
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Extra nafukovacky a elektricka pumpa by nemeli bejt problem sehnat od nas. Pokud bude trida na blizko ubytovaci, tak se vyfukovat uz vubec netreba. Ale je to na pikachu - nebyl vedle nejakej ten hostel btw? Nebo to bylo u jiny lokace v Praze?
@Tom: le lol Twilightsmile ale moc vtipný to není, když si to převedeš na "klacky pod nohy seč to jde". Asi by si měl nejdřív ujasnit, pro koho to všechno vlastně dělá a od toho by se mohlo odvíjet jeho jednání. Zatím má na tyhle akce de-facto monopol, ale tímhle přístupem odradí brzo každého, kdo by s ním chtěl spolupracovat. Nějakou dobu se to dá brát jako vtip. Pak je z toho špatný vtip a nakonec znechucení.

@Mel: Yep, už jsem koukal po hostelech poblíž, anžto od nás je to taky přes celou Prahu (doslova). Nevadí mi si trochu připlatit za rozumné ubytování poblíž.

Pokud chce někdo využít ubytování na brony bytě (Palmovka - takže je to cca 40 minut dojezd... prostě daleko), tak bude k dispozici.
Existuje vůbec nějaké známé vysvětlení, jak se povedlo prodat ubytování tolika lidem, když nebyla kapacita?
Mužu se zeptat poníci mají stejnou místnost jako minule nebo někde jinde ? Twilightsmile
Hmm tohle VIP ubytovani by bylo dost zajimavy Rainbowlaugh

https://www.airbnb.com/rooms/10245843?ch...s=OqOgK8VA

644 CZK / osoba (misto VaFFkovejch 300 CZK).
~150 sekund chuze od Modre skolky.

Zrušení dopravy, stravování, ubytování po 19. 1. je se storno poplatkem 50% ceny. Tudiz dneska posledni moznost si to zmenit.
Lepsi ubytovani by my urcite nevadilo a sel bych do AirBNB klidne, kdyby byli 3 dalsi na tuhle private party Rainbowlaugh
@Melgarh:

Taky jsem nad tímto ubytování přemýšlel.
Ok - sel by jsi od Patku ci od Ctvrtku? 1 zajemce pro obe varianty je, ted jeste najit dalsi 2 na doplneni a muzeme objednat, dneska je posledni moznost! (3 noce ale budou drazsi o dalsi 320 Kc)
na pragoffestu budu od čtvrtka, ale je mi jedno jestli od čtvrtka nebo od pátku. ten jeden den klidně domů dojedu
Já bych se na to ******.
Milovníci nočního cestování, pokud 4 ks chtějí být závislí na autodrožce cca kamkoliv rozumně po Praze, nemám problém. Na druhou stranu - pokud by využili služeb nočních busů (511), tak ten zastavuje u krtka na Hájích i na Střížkově a odvážlivci zvládnou spadnout z Vychovatelny k Palmovce (varianta 505 je do Bohnic). Takže na ubytování, co nebudou bydlet na škole, se dohodněte u patřičných osob.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15