Bronies.cz

Úplná verze: PragoFFest 2016
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(19.01.2016, 01:34)a10 Napsal(a): [ -> ]Existuje vůbec nějaké známé vysvětlení, jak se povedlo prodat ubytování tolika lidem, když nebyla kapacita?

Tipuju, že bordel či úsporná opatření ze strany organizátorů PGF (a tím rozhodně nemyslím organizátory pony linie) :/ ani jedna možnost se mi nelíbí.

(19.01.2016, 10:55)a10 Napsal(a): [ -> ]Já bych se na to ******.

Nedivím se ani trochu - Tom se může přetrhnout, ale s ubytováním sám nic nezmůže (nabídla u nás doma samozřejmě platí). Taktika ze strany PGF je patrně držet si návštěvníky od těla tím, že se ten sajrajt nasype na hlavu organizátorům linií, kteří musí celou záležitost vysvětlovat samotným účastníkům.
Tomův přínos samozřejmě nijak nesesazuju, ale holt myslet si 3 měsíce že mám zaplacený a jistý ubytování v určitý kvalitě a dozvědět se tak narychlo že su "downgraded" fakt smrdí.
Tom (a i další organizátoři linií) si naopak zaslouží neskutečnou pochvalu, že to přežívá v relativním zdraví. A právě přístup orgů PGF ho bohužel nutí naplňovat jeho podpis. Jakási snaha o lowcost za každou cenu je zpravidla dost problematická.
Já se na to vy**** taky. Takhle mi to přistává 80minut od modré školy a to je prostě daleko... Unsuresweetie
Tak ne že by to byla nepřekonatelná překážka. Spíš povzdech nad podporou od Vaška, které se dostává a obecně toho postoje, který zaujímá k lidem. Sice jeho počínání v mnoha směrech chápu, ale nemusí se hned chovat jako ředitel zeměkoule.
Táák konečně zaplaceno odesláno. Už se jen těším. Rainbowkiss
Kdyby se našel někdo kdo by na poslední chvíli neměl ubytování či jen přespání, ozvěte se mi. Nabizím(e) solidní kapacitu pár metrů od metra Střížkov (cca 30 minut na PGF).
Tak jo, ubytování vyřešené snad ke spokojenosti všech. Teď ještě logistika, připravit věci na všech třech místech odkud budeme svážet a pak už jen nějak vymyslet, jak to udělat, abych tam vůbec mohl být. To jsou jen tři věci, což zní slibně.

PS: Kdybyste se někdo nudil, na wiki postupně přidávám bubliny...
Dneska jsem se dozvěděl skvělou věc, a to, že v rámci Ledové Prahy máme na něděli vstup za 10,- a domluvil jsem se s vedoucími výpravy, abysme tam šli Rainbowlaugh Přijdeme hned na začátek, kolem 8:30 a zdržíme se asi na dvě hodiny. Prostuduju program společně s mapou školy a zajdu se za vámi podívat Twilightsmile
Chtěl bych se zeptat. Aktuálně si tisknu přihlášku na PragoFest (mail) a je tam psáno "K prezenci pro jistotu vezměte i potvrzení vaší objednávky a potvrzení platby." Je tím myšleno jako výpis z účtu, že jsem finance poslal nebo předchozí mail, kde mám shrnutou objednávku a výzvu k úhradě popřípadě něco ještě jiného? Jsem zmatený a takovouhle akci řeším poprvé. Děkuji.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15