Bronies.cz

Úplná verze: S6 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
@Majnplesk: V tom případě doporučuji přesedlat na Game of Thrones, nebo DragonBall jak píše Melgarh - tam ti ani jedno chybět nebude Pinkiesmile pokud sis toho za 5 sezón nevšiml, tak MLP:FiM je svým zaměřením někde o dost jinde než žánr akce a napětí.
Proboha hlavně ne jako dragonball, kde 10 sekund trvá 5 dílů Rainbowlaugh
No, pokud by S6 byla jako S5, tak bych se vůbec nezlobila. Víc dílů jako Amending Fences, Tanks for the Memories a Rarity Investigates!
a ještě nebo jako ..Made in Manehattan, Hearthbreakers, The Mane Attraction, Canterlot Boutique..
Jo, tahle sezona byla velmi povedená, tak doufám, že v tom budou pokračovat Pinkiesmile
Mě se naopak tahle moc nelíbila, první polovina byla hrozně slabá, snad to S6 napraví Rainbowlaugh
(05.02.2016, 11:05)Melgarh Napsal(a): [ -> ]Puvodne to bylo o unikatnim poselstvi a zivote Mane 6... dneska vsichni chtej jen akci, vybuchy atd.. jdete radsi koukat na DragonBall pokud tohle nutne potrebujete Raritywink
Absolútne súhlas. Finále S5 sa mi páčilo viac ako finále S4, a to nielen preto, že to bolo viac pre mňa ako sci-fi fandu. Proste tam na konci S5 aj to zakončenie bolo viac hodné MLP Pinkiesmile To sú tie veci, pre ktoré sledujem MLP, ktoré by ste v reálnom svete ťažšie hľadali, proste...(viď. spoiler) Síce aj s Discordom to bolo fajn uzmierenie, ale jeho nechcem úplne polepšeného narozdiel od Starlight, proste Discord je Discord Pinkiesmile
Ale dobre je na MLP to, že každý si príde na svoje. Aj tí, čo chcú vidieť viac dobrodružné diely ako ten v Gryffonstone, tie typické slice of life ako Amending Fences, diely plné referencií a určené naopak, viac pre bronies (Rarity investigates), totálne bláznivé (ako ten s Lunou o snoch) alebo ešte také viac pre dievčatká ako tie s CMC. Naozaj si každý príde na svoje a vidno to aj na hodnoteniach jednotlivých dielov tu na fóre.

...for this!
[Obrázek: mqdefault.jpg]
(05.02.2016, 13:34)Martin Napsal(a): [ -> ]a ještě nebo jako ..Made in Manehattan, Hearthbreakers, The Mane Attraction, Canterlot Boutique..

Jop, tyhle byly moc pěkný Pinkiesmile při zpětném pohledu hodnotím S5 jako velice povedenou, byť v jejím průběhu jsem měl občas rozporuplné pocity, ne nepodobné těm, které provázely První Equestria Girls (a ostatně i uvedení ST VOY a jeho srovnání s TNG). Jakože u obojího bylo hodně znát, že se seriál posunul, což jsem ze začátku vnímal rozpačitě, při zpětném pohledu to beru jako nevyhnutelnou změnu, se kterou se scénáristé velmi dobře vypořádali.

... a je více než jasné, že jistou epsilon-proměnu projde MLP:FiM i v šesté sezóně Twilightsmile
Oh. Den tu nejsem a co se nestane Rainbowlaugh Skoro to podle vás vypadá, že MLP není seriál pro mě Rainbowlaugh Rainbowlaugh Většinu věcí totiž říkám/píšu v nadsázce, je to už skoro meme, a tak jsem myslel i svůj příspěvek. Jen tím myslím, že třeba finále S4 bylo dost dobrý, protože tam opravdu šlo o něco, o něco. Skoro to vypadalo, že není naděje (to jsem ještě neznal Hasbro a jejich vrstvení "nových nejsilnějších sil" Rainbowlaugh), že Tirek vyhraje, že Discord dostane rekt etc. etc. U S5 bylo finále naprosto průhledný, čili i když bylo ÚŽASNÝ because ALTERNATIVE UNIVERSES, chyběl v něm ten element napětí. Nevím, zda-li to někdo pochopí, třeba jo, třeba ne. To je jedno Rainbowlaugh Hlavně to neberte vážně, kdo bere MLP vážně, tak hraničí.
Stále tajně doufám, že tam jako hosta protáhnou Grey deLisle Pinkiesmile
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25